Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Allround lasser/
Monteur

Als allround lasser/monteur bij Staallokaal ben je een essentieel onderdeel van ons team dat zich bezighoudt met diverse projecten. Je hebt een brede kennis en ervaring in zowel lassen als montagewerkzaamheden. Je werkt aan een verscheidenheid aan projecten, variërend van het fabriceren en monteren van stalen constructies tot het uitvoeren van reparaties en onderhoud.

 

Vacature lasser

Taken en verantwoordelijkheden:

  1. Lassen: Je bent bedreven in verschillende lastechnieken, waaronder MIG/MAG lassen, TIG lassen, en elektrodelassen. Je werkt met diverse materialen, zoals cortenstaal, RVS en verzinkt staal, en je zorgt voor sterke, duurzame lasverbindingen.

  2. Montage: Je voert montage- en assemblagewerkzaamheden uit volgens technische tekeningen en instructies. Dit omvat het precies plaatsen en bevestigen van onderdelen, constructies of installaties op locatie.

  3. Kwaliteitscontrole: Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van je werk. Dit omvat het controleren van de lasnaden, maatvoering en algemene afwerking om ervoor te zorgen dat aan de hoogste normen wordt voldaan.

  4. Samenwerking: Je werkt nauw samen met collega’s binnen het productieteam en andere afdelingen om projecten efficiënt en volgens planning te voltooien. Communicatie en teamwork zijn essentieel voor het succesvol afronden van projecten.

  5. Veiligheid en procedures: Je volgt strikt de veiligheidsvoorschriften en procedures op de werkplek. Veiligheid staat voorop bij Staallokaal, en je draagt actief bij aan een veilige werkomgeving voor jezelf en je collega’s.


Profiel:

  • Je hebt een gedegen achtergrond en ervaring als lasser/monteur, bij voorkeur met een technische opleiding of relevante certificeringen.
  • Je hebt kennis van en ervaring met verschillende lastechnieken en bent in staat om zelfstandig te werken vanaf technische tekeningen.
  • Je bent nauwkeurig, gedreven en hebt oog voor detail in je werk.
  • Je bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderende prioriteiten en deadlines.
  • Je bent een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.

 

Bij Staallokaal krijg je de kans om te werken aan uitdagende en afwisselende projecten, waarbij vakmanschap en kwaliteit centraal staan. Als onderdeel van ons team draag je bij aan het realiseren van hoogwaardige stalen producten die onze klanten keer op keer weten te waarderen.

Is deze vacature iets voor jou?