Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Werken bij
Staallokaal

Bij Staallokaal streven we naar vakmanschap, innovatie en samenwerking. Met trots realiseren we diverse projecten voor toonaangevende klanten en creëren we unieke oplossingen die de norm uitdagen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waar flexibiliteit en eigenaarschap centraal staan? Ontdek hieronder onze huidige vacatures en word onderdeel van ons dynamische team.

Allround lasser/ Monteur

Als allround lasser/ monteur bij Staallokaal werk je aan diverse projecten en lever je een bijdrage aan de realisatie van indrukwekkende projecten voor vooraanstaande opdrachtgevers.

Bekijk vacature

Logistieke medewerker

Als logistieke medewerker bij Staallokaal ben je verantwoordelijk voor het efficiënt vervoeren van materialen van punt A naar punt B. Ideaal voor gepensioneerden of mensen die op zoek zijn naar een flexibele baan waarbij een rijbewijs E achter B een pluspunt is.

Bekijk vacature

Tekenaar 3D

Als 3D tekenaar bij Staallokaal gebruik je jouw expertise in SolidWorks of andere programma’s om creatieve en functionele ontwerpen te maken voor onze klanten. Je brengt projecten tot leven met jouw technische vaardigheden.

Bekijk vacature

Ontwerper

Als ontwerper bij Staallokaal krijg je de kans om je eigen ontwerpen te integreren in de wensen van onze klanten. We zijn trendsettend en verrassen klanten met unieke ontwerpen die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Bekijk vacature

Projectleider

Als projectleider bij Staallokaal leid je projecten van begin tot eind. Je bent verantwoordelijk voor complexe planningen, coördinatie van plaatsingen en revisies, en zorgt ervoor dat projecten op tijd en binnen budget worden afgerond.

Bekijk vacature

Stageloper (MBO/ HBO/ UNI)

Als stagiair bij Staallokaal krijg je de kans om praktijkervaring op te doen binnen de werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of ondernemerschap. We werken volgens Lean principes en bieden een leerrijke omgeving om jezelf te ontwikkelen.

Bekijk vacature