Word partner

Staallokaal logo wit

Partner worden

Ontdek alle
voordelen van
samenwerken

Maatwerk oplossingen

Profiteer van onze expertise. Samen maken we unieke oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften en visie van jouw klanten.

Ondersteuning Projecten

Van concept tot realisatie en zelfs daarna, streven we naar een langdurige samenwerking en het gezamenlijk behalen van succes.

Toegang tot 3D-bestanden

Als partner van Staallokaal krijg je toegang tot de producten van gerenommeerde ontwerpers, zoals Paul&Albert en Marcel Wolterinck.

Word Partner van Staallokaal:

Bij Staallokaal geloven we in het creëren van buitengewone buitenruimtes die de verwachtingen van klanten overtreffen. Als partner van Staallokaal geniet je van unieke voordelen die jouw dienstverlening naar een hoger niveau tillen.

1. Maatwerkoplossingen voor Jouw Klanten:

Staallokaal staat bekend om zijn expertise in stalen producten. Als partner heb je toegang tot een scala aan op maat gemaakte staaloplossingen die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw klanten. Van exclusieve plantenbakken tot op maat gemaakte meubelstukken, Staallokaal biedt de mogelijkheid om buitenruimtes uniek en onvergetelijk te maken.

2. Toegewijde Ondersteuning en Samenwerking:

Onze samenwerking gaat verder dan slechts een leverancier-partnerrelatie. Bij Staallokaal krijg je toegewijde ondersteuning en begeleiding op maat. Of je nu hovenier, tuinarchitect of tuinaannemer bent, we werken samen aan projecten om de verwachtingen van klanten te overtreffen. Samen zorgen we ervoor dat elk project een succes wordt, van concept tot realisatie.

3. Toegang tot 3D Bestanden van Producten:

Als partner van Staallokaal krijg je toegang tot 3D-bestanden van onze producten. Hiermee kun je eenvoudig onze stalen oplossingen integreren in jouw ontwerpen en presenteren aan jouw klanten. Dit maakt het mogelijk om snel en efficiënt maatwerkoplossingen toe te passen in jouw projecten.

Word partner van Staallokaal en ontdek de mogelijkheden om jouw dienstverlening te verrijken met ongeëvenaarde staaloplossingen. Samen transformeren we buitenruimtes tot inspirerende en tijdloze omgevingen. Neem vandaag nog contact met ons op en maak buiten onvergetelijk.

Word partner

Graag leggen we je uit wat precies de voordelen zijn van een partnerschap met ons. Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.


Bel je ons liever bellen voor meer informatie? Wij zijn te bereiken op 085 822 72 67.

Heldere communicatie en professioneel werk afgeleverd. Ik ben uiterst tevreden met het resultaat! Voor kleine en grote projecten een absolute aanrader! Dit blijft mijn vaste adres voor staalprojecten.
Rik van de Belt

Veelgestelde
vragen

Wat zijn de volledige diensten die Staallokaal aanbiedt?

Staallokaal is jouw complete partner als het gaat om metalen producten voor buitenruimtes. We begrijpen dat elk project uniek is, en daarom bieden we een uitgebreid scala aan diensten om aan al jouw behoeften te voldoen.

Bij Staallokaal gaan we verder dan alleen het leveren van producten. Indien wenselijk beginnen we met een grondige inmeting op locatie, gevolgd door een op maat gemaakt ontwerp dat volledig aan de wensen voldoet. Ons team beheerst de volledige levenscyclus van jouw project, van het snijden en zetten van het metaal tot aan het zorgvuldige lassen, coaten en uiteindelijk het precieze plaatsen op de gewenste locatie. Of je nu een op maat gemaakte brievenbus, stijlvolle plantenbakken of meubels voor jouw buitenruimte nodig hebt, Staallokaal staat garant voor vakmanschap en service van het hoogste niveau.

Zeker weten! Staallokaal verzorgt internationale leveringen, waarbij we streven naar samenwerking met lokale partners om een soepele en efficiënte levering te garanderen. Zo brengen we de unieke Staallokaal ervaring ook naar jou, waar ter wereld je ook bent.

Staallokaal biedt een uitgebreid assortiment materialen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Onze materialen omvatten roestvrij staal, Cortenstaal, gecoat staal, S235, S355, verzinkt staal en aluminium.

Bij Staallokaal begrijpen we dat partnerschappen in verschillende vormen kunnen komen, afgestemd op de behoeften en doelen van onze samenwerkingspartners:

 1. Leverancier-Klant Relatie (Inkoop versus Verkoop):

  • Als leverancier streven we ernaar hoogwaardige metalen producten te leveren die voldoen aan de specificaties en eisen van onze klanten. Hierbij kunnen groothandelskortingen en aangepaste inkoopregelingen van toepassing zijn.

 2. Gezamenlijk Producten Ontwerpen en Realiseren (Commissie):

  • We bieden de mogelijkheid om gezamenlijk producten te ontwerpen en realiseren. In deze samenwerking ontvangt Staallokaal een commissie voor elk verkocht product dat voortkomt uit de gezamenlijke inspanningen.

 3. Partnerschap (Commissie per Project Uitbesteed aan Staallokaal):

  • Voor partners die projecten aan Staallokaal uitbesteden, hanteren we een commissiemodel. We streven ernaar om succesvolle projecten te realiseren en belonen onze partners met een commissie gebaseerd op het projectresultaat.

Zeker! Bij Staallokaal gaan we verder dan alleen het creëren van prachtige metalen producten in onze werkplaats. We beschikken over een uitgebreid wagenpark en diverse gespecialiseerde apparatuur om projecten ter plaatse te installeren. Of het nu gaat om het plaatsen van op maat gemaakte hekwerken, pergola’s of andere metalen constructies, we zorgen voor een naadloze uitvoering op locatie. Van concept tot realisatie, we nemen de volledige verantwoordelijkheid voor een succesvolle installatie, waardoor jij je kunt concentreren op het genieten van het eindresultaat.

Of je nu een ervaren architect, getalenteerde ontwerper, deskundige hovenier of toegewijde projectleider bent, Staallokaal nodigt professionals uit verschillende vakgebieden uit om samen te werken. Wij hechten waarde aan diversiteit en geloven dat verschillende perspectieven kunnen leiden tot unieke en innovatieve oplossingen voor buitenruimtes.

Staallokaal biedt niet alleen hoogwaardige producten en leveringen, maar creëert ook een samenwerkingsplatform. Hier kunnen professionals uit verschillende disciplines elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen en elkaar ondersteunen. Staallokaal staat open voor een diverse groep partners die streven naar excellentie in buitenontwerp en -inrichting.

Ja, Staallokaal biedt een volledig assortiment producten voor buitenleven, zowel van staal als hout. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle metalen meubels of duurzame houten oplossingen, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Ja, Staallokaal heeft ruime ervaring met diverse interieurprojecten.

Staallokaal staat niet alleen bekend om zijn hoogwaardige metalen producten voor buitenruimtes, maar heeft ook met succes talloze interieurprojecten voltooid. Of het nu gaat om op maat gemaakte meubels, stijlvolle room dividers, of andere interieurtoepassingen, ons team van vakmensen en ontwerpers staat klaar om unieke en duurzame oplossingen te bieden. Ontdek de mogelijkheden voor jouw interieur en neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Bij Staallokaal is ‘LOKAAL’ meer dan een woord; het is de essentie van wie we zijn. Het staat voor twee fundamentele principes:

 1. Lokaal Produceren: We hechten waarde aan lokale productie, wat betekent dat alles, van materialen tot afgewerkte producten, in Nederland wordt vervaardigd. We streven er ook naar om zo dicht mogelijk bij onze klanten te produceren, wat ons een echt Nederlands bedrijf maakt.

 2. Lokaal van Klaslokaal: ‘LOKAAL’ verwijst ook naar het ‘Klaslokaal’, waar gelijke kansen en samenwerking hoog in het vaandel staan. Staallokaal heeft geen winstoogmerk, maar streeft naar een duurzaam platform in de staalindustrie. Iedereen is welkom in ons ‘klaslokaal’ om te leren, ontwikkelen en samen unieke projecten aan te gaan.

En laten we niet vergeten dat we samen met jou en onze klanten stiekem in een groot ontwerp- en realisatielokaal zitten, klaar om de meest bijzondere projecten tot leven te brengen!

Bij Staallokaal gaat duurzaamheid verder dan een streven; het is een verplichting die we onszelf hebben opgelegd. We zijn vastbesloten om bij te dragen aan een groenere toekomst en onze impact op het milieu te minimaliseren. Daarom hebben we onszelf het doel gesteld om in 2030 volledig overgestapt te zijn op staal met een Groen label, waardoor we niet alleen hoogwaardige producten leveren, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld.

Bij Staallokaal streven we ernaar om niet zomaar een leverancier te zijn, maar een waardevolle partner in het verwezenlijken van unieke en tijdloze buitenruimtes. Waarom wij de ideale partner zijn? Omdat we niet alleen de nodige expertise en visie bezitten, maar vooral omdat we jou en jouw eindklanten willen ontzorgen. Van het allereerste idee tot de feitelijke plaatsing staan wij klaar om jou te begeleiden op elke stap van het proces. Samen maken we van elk project een succesverhaal. Ontdek de kracht van samenwerken met Staallokaal!

Staallokaal legt de nadruk op meer dan alleen de directe materiaalkosten. Onze focus op ketenreductie en efficiëntie leidt tot duurzame projecten met een langere levensduur. Dit betekent dat jouw investering niet alleen op korte termijn rendement oplevert, maar ook op de lange termijn waarde behoudt. We streven ernaar om samen projecten te realiseren die een blijvende impact hebben, financieel én duurzaam.

Nee, bij Staallokaal geloven we in een partnerschap gebaseerd op wederzijds begrip en vrijheid. Er zijn geen verplichtingen; bij ons staat de koffie altijd klaar.

Stappen
naar succes

01 Aanmeldformulier Invullen

Vul ons eenvoudige aanmeldformulier in om uw interesse in een partnerschap met Staallokaal kenbaar te maken.

02 Follow-up Gesprek

Na ontvangst van uw aanmelding nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op voor een persoonlijk follow-upgesprek. Hierin bespreken we uw specifieke behoeften, verwachtingen en hoe we samen een succesvol partnerschap kunnen vormgeven.

03 Samen Succes

Ontdek de voordelen van een partnerschap met Staallokaal. Samen streven we naar succes, met exclusieve voordelen, ondersteuning bij projecten en een sterke samenwerking die uw bedrijf naar nieuwe hoogten brengt. Samen maken we buitenruimtes onvergetelijk.