Word partner

Stalen windscherm
op maat

Verrijk jouw tuin of terras met een windscherm op maat. Of je nu op zoek bent naar de nodige beschutting tegen de wind, wat privacy in je tuin wil creëren of simpelweg een stijlvolle toevoeging aan je terras willen toevoegen; onze op maat gemaakt stalen windschermen bieden de uitkomst.

Ontdek hoe Staallokaal jouw ideeën werkelijkheid kan maken! Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Stalen windscherm op maat met plant

Voordelen van windschermen

Je kent het wel, je zit op een terras, de zon schijnt lekker maar toch heb je het koud. Die frisse wind kan heel wat roet in het eten gooien wanneer jij lekker probeert te genieten van de zon. Een stalen windscherm biedt uitkomst. Door staal te combineren met materialen als glas, heb je een stevig windscherm. Een scherm die je beschermd tegen de wind maar toch te zon doorlaat waar je zo van probeert te genieten.
Liever geen glas? Naast bescherming tegen de wind is een windscherm het een perfecte manier om wat privacy te creëren in jouw buitenruimte. Door het glas in te ruilen voor materialen waar je niet doorheen kan kijken bescherm je jouw persoonlijke plek tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf.

Stevige windschermen

Het weer in Nederland kennende is het zeer verstandig om stevige windschermen te kiezen die de verschillende soorten weersomstandigheden van Nederland kunnen doorstaan. Wij maken onze windschermen van staal, enorm sterk en gaat lang mee. Het soort staal is aan jou. Of je nu voor het mooie robuuste cortenstaal gaat of staal met een poedercoat laag in RAL kleur naar keuze, alles is mogelijk.

Verplaatsbaar windscherm nodig?

Wil je nog enige flexibiliteit in je tuin of terras opstelling? Of wil je s’nachts de windschermen veilig binnen kunnen zetten? Waarom de windschermen niet verplaatsbaar maken door er bijvoorbeeld wieltjes onder te zetten? Door stevige wieltjes met rem aan de onderzijde van de windschermen toe te voegen kun jij de volledige opstelling in een mum van tijd volledig veranderen.

Terrasscherm met glas

Diverse horeca bedrijven hebben wij al gelukkig kunnen maken met onze stalen producten. Een voorbeeld waar we erg trots op zijn, zijn de windschermen in combinatie met glas en hout voor Forum Groningen. Op aanvraag hebben wij stalen windschermen ontworpen en geproduceerd (die door de stadsarchitect zijn goedgekeurd!). Om het terras uit de wind te krijgen zonder in te moeten leveren op het zichtveld, hebben wij 8mm veiligheidsglas aan de bovenzijden van de windschermen gebruikt. Omdat wind niet altijd uit dezelfde richting komt, hebben wij de onderzijden voorzien van wieltjes. Op deze manier kunnen de schermen gemakkelijk worden verplaatst tegen draaiende wind. Om het helemaal af te maken heeft elk scherm aan de onderzijde een bloembak gekregen die is afgewerkt met hardhout. Een stijlvolle maar functionele oplossing.
Windscherm met plantenbak
Door een plantenbak te combineren met een windscherm is jouw terras beschermd tegen de wind én ziet het er meteen goed uit. Door de windschermen te voorzien van planten creëer je variatie in hoogte en textuur. Dit maakt een terras nog interessanter.

Voordelen van stalen windschermen

Windschermen zijn uiteraard te maken in allerlei verschillende soorten materialen. Bij Staallokaal zijn we gespecialiseerd in buiten producten van staal. De duurzaamheid van stalen windschermen is opvallend goed, waardoor ze bestand zijn tegen de Nederlandse weersomstandigheden en hierdoor langdurig mee gaan. Door een stalen windscherm te voorzien van een poedercoat laag (in elke RAL kleur beschikbaar) geef je het een extra beschermde laag en profiteer je van een extra strak uiterlijk. Vraag gerust naar alle mogelijkheden!

Ook een stalen windscherm op maat?

Overtuigd dat jouw terras een stalen windscherm op maat nodig heeft? Staallokaal is jouw partner op het gebied van stalen buiten producten. Graag denken we met je mee om het meeste te halen uit jouw terras. Stuur vandaag nog een vrijblijvende offerte aanvraag. Heb je nog vragen? Je kunt ons mailen op info@staallokaal.nl of bellen op +31 6 38590241.

Dit product is beschikbaar in

Cortenstaal

RVS

Staal met kleur poedercoating

Verzinkt staal

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"HELEMAAL Super. Dit bedrijf is een uitkomst. Wat je ook maar nodig hebt of bedenkt, zij kunnen het maken. Sybrandus, 1 van de vele creatievelingen weet je te inspireren met ideeen waar je zelf nooit op zou komen."
Olivier Nesenbrand
Paviljoen Sterrebos