Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Stalen Pergola
op maat

Een stalen pergola op maat heb je bij Staallokaal zo geregeld. Wij zijn experts in het maken van staalproducten voor het buitenleven. Zo’n metalen pergola ziet er fantastisch uit in je tuin of op je terras. Staal staat voor sterk, stevig en stoer. Je beschikt dan ook over een metalen overkapping die staat als een huis. We kunnen de stalen pergola op maat maken, zodat deze precies past en qua afmetingen en uiterlijk helemaal voldoet aan je wensen. Ook is het mogelijk om de ijzeren pergola voor je plaatsen, dan weet je zeker dat die vakkundig wordt neergezet.

Wil jij graag een stalen pergola op maat in je tuin? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Stalen pergola op maat

Stoere, sterke, stevige stalen pergola op maat

Een stalen of ijzeren pergola is een metalen overkapping die bestaat uit latten op palen. Hierlangs kun je bijvoorbeeld planten laten groeien. Op die manier creëer je een groene overkapping die voor flink wat schaduw zorgt in je tuin. Het is natuurlijk ook mogelijk om hiervoor geheel of gedeeltelijk een schaduwdoek te gebruiken. Pergola’s worden over het algemeen tegen de gevel van een huis aangebouwd, maar het is ook mogelijk om ze los in de tuin te plaatsen. Wij leveren stalen pergola’s op maat, want iedere situatie is weer anders. Hoe groot of klein je tuin ook is, wij zorgen ervoor dat de metalen pergola altijd perfect past in jouw buitenruimte.

Stalen pergola in iedere kleur

Bij het maken van een stalen pergola op maat, houden we ook rekening met de kleur. Wij kunnen het metaal voorzien van een mooi gekleurde coating. Hiervoor gebruiken wij een techniek waarbij we met behulp van een poederpistool poeder aanbrengen op het metaal. Via een aantal stappen waarin de poederdeeltjes worden verwarmd in de oven, ontstaat er een prachtige laag die bovendien helemaal waterdicht is. Heb je voorkeur voor een speciale kleur? Dat is geen probleem. Poedercoaten is mogelijk in elke gewenste RAL-kleur.

Een schaduwrijke plek met een mediterrane look

De zomers worden steeds warmen en lijken steeds langer te gaan duren. Ook het aantal hittegolven neemt toe. In de landen rond de Middellandse Zee weten ze het al geruime tijd. In de zon zitten is leuk op zijn tijd, maar als het erg warm is, ben je meer gebaat bij een schaduwrijke plek. Daarvoor biedt een pergola een uitstekende oplossing. De roep om meer schaduw begint nu ook in de Lage Landen steeds luider te klinken. Met een pergola in de tuin creëer je een oase van schaduw waar je heerlijk kunt relaxen. Wanneer je langs de stalen overkapping klimplanten, zoals een Bougainvillea, laat groeien, waan je je al gauw in mediterrane sferen. Zo vier je voortaan vakantie in je eigen tuin.

Wij denken mee met jouw tuinproject

Je tuin op de schop en een geheel nieuw uiterlijk geven, het is zonder twijfel een enorme uitdaging. Dat begint al bij het ontwerp. Voor veel mensen is het vaak de eerste keer dat zij metaal gaan toepassen in hun tuin. Het is de laatste jaren een ware trend aan het worden. Vooral cortenstaal wordt steeds vaker toegepast, maar ook andere soorten staal zoals roestvast en verzinkt staal zijn in trek. Onze designers denken graag met je mee en voorzien je van nuttige tips. We nemen onze klanten graag mee op een fantastische reis die duurt van vraag tot oplevering. Ons doel is om samen met jou te werken aan de perfecte upgrade van je tuin.

Lokaal geproduceerd groen staal

Achter al onze producten zit een verhaal, dat we met veel enthousiasme vertellen aan onze klanten en partners. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, met een enthousiast team dat een passie heeft voor staal. Wij maken onze producten met behulp van lokaal geproduceerd groen staal. Op die manier leveren wij onze bijdrage aan het verminderen van de CO₂-uitstoot. We leveren onze staalproducten, zoals pergola’s, poorten, schuttingen, vijvers, banken en brievenbussen voor in de buitenruimte aan zowel particulieren als bedrijven.

Neem contact met ons op

Naast particulieren komen we graag ook in contact met hoveniers, tuinarchitecten en aannemers die enthousiast zijn om staalproducten toe te passen bij hun tuinprojecten. Vaste klanten die regelmatig producten bij ons afnemen, kunnen bij Staallokaal rekenen op een aantrekkelijke voordelen. Interesse in een intensieve samenwerking en staalproducten bestellen direct uit onze eigen fabriek? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Dit product is beschikbaar in

Cortenstaal

RVS

Staal met kleur poedercoating

Verzinkt staal

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"Na eerder al mooie vuurkorven te hebben ontvangen, recent ook nog een aantal prachtige cortenstalen bloembakken geleverd gekregen. Helemaal naar wens; bloembakken op maat, snelle levering en prettige communicatie! Aanrader."
Leon Lukkien