Word partner

Kliko ombouw
3 containers

Ben jij op zoek naar de meest stijlvolle manier om jouw kliko’s netjes weg te werken? Staallokaal heeft de oplossing: een stalen kliko ombouw voor 3 containers.

Ben je op zoek naar een ombouw voor meer of minder containers? Geen probleem! Ons systeem is modulair en dus uit te breidden vanaf 1 container. Kies uit robuust cortenstaal of stijlvol gepoedercoat staal (in elke RAL-kleur beschikbaar), met of zonder huisnummer.

Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang snel jouw prijs.

Stalen containerombouw poedercoating
met containerombouw

Modulair ontwerp voor flexibele uitbreiding

We zijn met zijn allen veel met recyclen bezig waardoor we door de jaren heen al meerdere aanvullingen hebben gehad op ons kliko wagenpark. Voor meerdere soorten afval hebben we tegenwoordig een aparte kliko. Grote kans dat er in de toekomst meer bij gaan komen.

Bij Staallokaal denken we graag nét even verder in al onze ontwerpen om dit soort toekomstige uitdagingen voor te zijn. En daarom hebben wij onze kliko ombouw zo ontworpen dat deze modulair uit te breidden is. Dus mocht je een kliko ombouw voor 3 containers hebben en er komt over een tijd een extra kliko bij, met een paar kleine aanpassingen past deze straks netjes bij de rest.

Schuifdeuren voor gemakkelijk toegang

Elke container heeft zijn eigen schuifdeur waardoor het in- en uitrijden van je container zeer eenvoudig is. Doordat de deuren niet hoeven te draaien, hoef je geen extra ruimte in te leveren om de kliko’s er in te kunnen rijden.

Gasveren voor soepel openen en sluiten

Doordat we de deksels aan de bovenzijde (elke container heeft zijn eigen deksel) hebben voorzien van gasveren (zie foto’s onderaan deze pagina) is het gebruik zeer soepel. De deksel is zeer eenvoudig te openen waardoor je niet zit te prutsen met afval weggooien.

Daarnaast wil je er zeker van zijn dat afval weggooien geen gevaarlijke klus wordt. Door de gasveren kan de deksel nooit dichtslaan en zijn de vingers van jou (en je kinderen) veilig. Daarbij is het ook prettig dat je niet de hele buurt wakker maakt door de klap die een dichtslaande deksel zou geven.

Stelpoten voor stabiele plaatsing

Door het toevoegen van stelpoten aan de onderzijde van de ombouw zal de kliko ombouw op elke ondergrond recht komen te staan. Elk van de delen heeft zijn eigen stelpootjes, zo kun je zelfs op de meest oneffen terreinen de volledige ombouw stabiel neerzetten.

Voorkom vieze luchtjes

Stel je eens voor: je zit lekker in de tuin, het zonnetje schijnt. Volop genieten. Toch wordt dit mooie moment verstoord door een indringende walm. De zon heeft, naast jouw gezicht, ook de kliko’s die in de tuin staan opgewarmd waardoor de inhoud enorm is gaan stinken. Beetje jammer.

Dit kun je voorkomen door de containers netjes weg te werken met een ombouw. Door het (zelf ontworpen) deksel-mechanisme aan de bovenkant van de ombouw zorg je ervoor dat de containers luchtdicht worden afgesloten. Zo voorkom je dat jouw geniet-moment wordt verstoord door vieze luchtjes.

Producten met eeuwig leven

Bij Staallokaal zetten we een streep door de ‘wegwerpcultuur’. Een samenleving waarbij producten met eeuwig leven en vakmanschap plaats hebben gemaakt voor producten die we in de kliko gooien na enkele keren gebruik. Volgens ons kan en moet dit anders!

“Maar hoe doet Staallokaal dat dan?” hoor ik je vragen. Goede vraag. Naast onze innovatieve ontwerpen die vaak modulair zijn opgebouwd (waardoor ze stukken langer meegaan) steken we extra energie in de kwaliteit van onze producten. Door nét even een wat dikker materiaal (groen staal) te gebruiken en slimme technieken te gebruiken, hebben producten bij ons wel een eeuwig leven. En mochten jouw metalen producten de jaren heen toch gebreken tonen is dat ook geen probleem. Wij reviseren doorgaans voor meerdere klanten hun metalen producten, alles om de levensduur te verlengen.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Overtuigd dat jouw kliko’s een ombouw kunnen gebruiken? Laat Staallokaal weten waar jouw behoeftes liggen. Of dit nu een ombouw is voor 1, 2 of misschien wel 5 containers; met of zonder huisnummer; met of zonder poedercoating!

Doordat we de volledige productie onder eigen dak hebben kunnen wij eventuele verdere wensen verwerken, van tekening tot uiteindelijk plaatsing van de ombouw. Hoe kunnen wij jou helpen? Vraag vandaag nog een offerte aan of stuur een mail naar info@staallokaal.nl met al je vragen.

Dit product is beschikbaar in

Cortenstaal

RVS

Staal met kleur poedercoating

Verzinkt staal

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"Nadat ik verteld had wat een beetje de bedoeling was kwamen de mannen van Staallokaal al heel snel met nog mooier ideeën voor onze parkeerplaatsen. Nadat wij tevreden waren met de opzet hebben we akkoord gegeven op de order. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Bedankt voor deze fijne samenwerking, jullie zijn echte vakmensen!"
Sander Roorda