Word partner

Cortenstaal
plantenbak op maat

Op zoek naar een cortenstaal plantenbak op maat? Bij Staallokaal, leverancier van topkwaliteit staalproducten voor het buitenleven, ben je aan het juiste adres. Ook voor cortenstaal bloembakken op maat kun je bij ons terecht. Door een Corten plantenbak te plaatsen, krijgt je tuin een prachtige, warme uitstraling. Dat heeft alles te maken met de roestbruine kleur van deze bijzonder aantrekkelijke stalen plantenbak. Je beschikt ook nog eens over een zeer duurzaam en milieuvriendelijk product.

Een cortenstaal plantenbak op maat bestellen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Cortenstaal Plantenbakken

Cortenstaal de nieuwe trend

Het zal je misschien best al eens zijn opgevallen dat er steeds vaker roestbruine objecten in een tuin zijn te vinden. Het gaat hier om producten zoals cortenstaal plantenbakken die op maat gemaakt zijn. Er is de laatste tijd dan ook sprake van een ware trend waarin mensen kiezen voor producten van cortenstaal in de tuin. Zo gek is dat niet, want dit type staal is oersterk en prima bestand tegen allerlei weersinvloeden. Ook de in het oog springende, roestbruine kleur spreekt tot de verbeelding. Dankzij de planten- en cortenstaal bloembakken op maat straalt je tuin als nooit tevoren. De combinatie van groene planten en de oranje-bruine kleur van de bak staan dan ook garant voor een schitterend kleurenpalet.

Corten plantenbak kan niet doorroesten

Een van de redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor een cortenstaal plantenbak op maat is het feit dat dit type materiaal zichzelf beschermt tegen doorroesten. Misschien heb je wel eens van de term ‘roestbak’ gehoord. Het is de wat oneerbiedige naam die men soms geeft aan deze planten- en bloemenbakken. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de laag roest die zich op dit staal vormt. Gelukkig maar, want naast de sfeervolle kleur, is het juist deze roestlaag die de rest van het staal beschermt tegen doorroesten. Dit soort stalen plantenbakken gaan dan ook heel lang mee. De roestlaag ontstaat overigens pas tijdens het eerste jaar. In de eerste maanden zie je het staal al van kleur veranderen. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de hoeveelheid zonneschijn kan het wel een jaar duren voordat het roestproces is voltooid.

Cortenstaal plantenbak op maat

Plantenbakken kun je zowel in de voor- als achtertuin plaatsen. De entree bij de voordeur ziet er opeens een stuk aantrekkelijker uit wanneer je er een cortenstaal plantenbak op maat hebt staan. Je geeft direct al je visitekaartje af met zo’n opvallende oranje-bruine bak in de voortuin. Ook in de achtertuin zorgen de roestbruine plantenbakken voor een unieke, tijdloze uitstraling. Je kunt ze helemaal op maat laten maken, zodat ze het beste tot zijn recht komen. Je hebt daarbij onder andere de keuze uit een vierkante of een rechthoekige vorm.

Stalen plantenbak op maat

Misschien heb je in plaats van een Corten plantenbak, liever een stalen plantenbak met een coating. We gaan graag voor je aan de slag. Wij zijn experts in het maken van producten van cortenstaal, rvs, verzinkt staal en gepoedercoat staal. Gaat je voorkeur uit naar een zwarte of een grijze stalen plantenbak op maat, of kies je liever voor donkergroen, rood of wit? Dat is geen probleem, we kunnen de coating leveren in iedere gewenste RAL-kleur. Daarnaast kunnen we de coating, als je dit wenst, zowel aan de buiten- als binnenzijde aanbrengen. Bij Staallokaal krijg je dan ook altijd de stalen plantenbak die het beste past bij jouw tuin.

Ideale partner bij tuinprojecten

Hoveniers, tuinaannemers of tuinarchitecten kunnen rekenen op onze speciale aandacht. Wij kunnen zeker iets voor je betekenen als je regelmatig gebruik maakt van cortenstaal bij je tuinprojecten. Maak kennis met ons jonge en dynamische team. We delen graag onze kennis en expertise op het gebied van staalproducten voor het buitenleven en zien uit naar een vruchtbare samenwerking. Neem contact met ons op, dan bespreken we gelijk hoe je kunt profiteren van aantrekkelijke kortingen bij regelmatige afname van onze producten.

Upgrade je tuin met cortenstaal

Is jouw tuin toe aan een upgrade en ben je gecharmeerd van de schoonheid van cortenstaal? Wil je een cortenstaal plantenbak op maat, al dan niet in combinatie met andere (corten)staalproducten? Laat je dan inspireren bij het ontwerp van je nieuwe tuin. Je kunt daarbij altijd een beroep doen op onze designers. Zij denken met je mee en geven je antwoord op al je vragen. Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Dit product is beschikbaar in

Cortenstaal

RVS

Staal met kleur poedercoating

Verzinkt staal

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"HELEMAAL Super. Dit bedrijf is een uitkomst. Wat je ook maar nodig hebt of bedenkt, zij kunnen het maken. Sybrandus, 1 van de vele creatievelingen weet je te inspireren met ideeen waar je zelf nooit op zou komen."
Olivier Nesenbrand
Paviljoen Sterrebos