Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Cortenstaal
keerwand

Een cortenstaal keerwand is een perfect hulpmiddel om hoogteverschillen te creëren. De keermuur in de tuin is namelijk oersterk en kan met het grootste gemak een flinke hoeveelheid aarde tegenhouden. Je kunt ze dan ook prima gebruiken voor een grondkering of een verhoogde terrasafscheiding. Staallokaal is producent van staalproducten voor het buitenleven. Wij maken naast cortenstaal ook producten van  roestvast staal en verzinkt staal. Ook gepoedercoat staal in tal van RAL-kleuren behoort tot de mogelijkheden. Wij maken niet alleen cortenstaal keerwanden, maar onder andere ook hekwerken, schuttingen, poorten, vijvers, brievenbussen en plantenbakken.

Heb je interesse in een cortenstaal keerwand (met of zonder montage)? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan.

Cortenstaal keerwand

Wat maakt cortenstaal zo bijzonder?

Cortenstaal is een weerbestendige staalsoort. Daarom wordt het vaak gebruikt voor objecten die in de buitenruimte worden geplaatst. Dat betekent dus ook dat producten van cortenstaal, zoals bijvoorbeeld een cortenstaal keerwand, uitermate geschikt zijn voor in de tuin. Het feit dat dit type metaal geen last heeft van de verschillende weersinvloeden, komt door een roestlaag die zich gedurende het eerste jaar vormt.

Natuurlijk proces voorkomt doorroesten

Wanneer het staal uit de fabriek komt, heeft het nog een typische grijze, metaalachtige kleur. Dat verandert echter al snel. Aan de buitenkant ontstaat een mooie, roestbruine laag. Juist die kleur zorgt voor een bijzondere uitstraling en maakt cortenstaal zo geliefd bij steeds meer personen. Zodra de vorming van deze roestbruine laag is voltooid, houdt het roestproces op. Sterker, dankzij deze beschermende roestlaag kan er in de kern van het staal geen zuurstof meer binnendringen. Nu is het zo dat staal gaat roesten wanneer er sprake is van een combinatie van vocht en zuurstof. Je begrijpt het al, nu de weg voor zuurstof is afgesloten, weet je zeker dat het staal niet kan doorroesten. Cortenstaal producten gaan daarom heel lang mee.

Creatief met cortenstaal keermuur

Het aantrekkelijke van cortenstaal keerwanden is dat je er heel creatief gebruik van kunt maken. Met behulp van een robuuste cortenstaal keermuur leg je zo een mooi terras aan. Dit type staal is immers sterk genoeg om de druk van aarde te weerstaan. Je kunt de verschillende cortenstaal keerwanden bovendien eenvoudig aan elkaar vastmaken. Ook in andere delen van de tuin kun je veel profijt hebben van deze keermuur en een prachtig landschap met hoogteverschillen creëren.

Cortenstaal wanden in allerlei vormen en maten

Je creativiteit wordt nog extra gestimuleerd door het feit dat cortenstaal keerwanden in allerlei vormen en maten verkrijgbaar zijn. Zo heb je naast rechte wanden ook de keuze uit gebogen keerwanden die zijn voorzien van een binnen- of buitenbocht en keerwanden met een hoek naar binnen of buiten. Dat biedt vrijwel onbegrensde mogelijkheden wanneer je de tuin van je dromen aan het inrichten bent. Heb je daar trouwens hulp en advies bij nodig? Onze designers zijn graag bereid om met je mee te denken.

Onvergetelijke reis van vraag tot levering

Wij zijn nauw betrokken bij de tuinprojecten van onze klanten en zakelijke partners. We nemen je mee op een onvergetelijke reis van vraag tot levering. We vertellen je met enthousiasme het verhaal achter onze producten die zijn gemaakt van lokaal geproduceerd groen staal. We geven je advies op zowel esthetisch als economisch gebied. Tuinarchitecten, hoveniers en aannemers kunnen ook rekenen op onze toewijding. We werken graag samen met bedrijven die het belang inzien van het gebruik van (corten)staal bij tuinprojecten.

Contact opnemen

Wij nodigen bedrijven die zich bezighouden met het inrichten en onderhouden van tuinen en graag willen werken met (corten)staal dan ook uit om contact met ons op te nemen. We zijn een jong en dynamisch team dat met veel passie werkt aan het realiseren van staalproducten van topkwaliteit. We willen onze kennis en expertise met betrekking tot cortenstaal met je delen en bespreken graag welke voordelen een samenwerking met ons voor jou kan opleveren.

Cortenstaal keerwand kopen

Wil je jouw tuin een upgrade geven? Ben je overtuigd van de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze producten van cortenstaal? Dan is de tijd aangebroken om een cortenstaal keerwand te kopen, eventueel in combinatie met andere cortenstaal producten. Heb je nog vragen of advies nodig welke cortenstaal wanden het beste tot zijn recht komen bij jouw tuinproject? Neem dan gerust contact met ons. Weet je al precies wat je wilt, en heb je je keuze al gemaakt, vraag dan nu gelijk een offerte aan.

Dit product is beschikbaar in

Cortenstaal

RVS

Staal met kleur poedercoating

Verzinkt staal

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"Nadat ik verteld had wat een beetje de bedoeling was kwamen de mannen van Staallokaal al heel snel met nog mooier ideeën voor onze parkeerplaatsen. Nadat wij tevreden waren met de opzet hebben we akkoord gegeven op de order. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Bedankt voor deze fijne samenwerking, jullie zijn echte vakmensen!"
Sander Roorda