Word partner

Cortenstaal
containerombouw

Met een stijlvolle container ombouw van Staallokaal houd je je afvalcontainers niet alleen buiten het zicht. Je geeft ook een flinke upgrade aan de uitstraling van je tuin.

Wil je jouw buitenruimte optimaliseren met een stijlvolle en functionele containerombouw? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

cortenstaal Containerombouw
containerombouw sluiting
stelpootje containerombouw

Nooit meer die lelijke kliko’s in het zicht

Je tuin is de perfecte plek om in het voorjaar en de zomer tot rust te komen. Lekker wegdromen met een wijntje in de zon, gezellig borrelen of in alle rust een goed boek lezen. Het is dan ook niet gek dat je veel tijd en moeite in je tuin steekt. Het onkruid verwijderen, het groen netjes houden en je tuinmeubels poetsen.

Je kunt tevreden rondkijken in je tuin. Totdat je de afvalcontainers ziet. Die zijn toch een smetje op die mooie tuin. Met een stijlvolle container ombouw transformeer je die afvalcontainers van een doorn in het oog naar een echte eyecatcher.

Kijk, wat een verschil!

zonder containerombouw
met containerombouw

Past bij iedere tuinstijl en iedere kliko

Doordat we lokaal en in kleine batches produceren, blijven we ver weg van massaproductie. Elke container ombouw is te personaliseren. Hierdoor kunnen we deze volledig aan laten sluiten bij jouw tuinstijl. Zo plaats je de afvalcontainers niet alleen uit het zicht, maar creëer je hiermee een extra dimensie in je tuin.

Onze container ombouw is namelijk modulair. Hierdoor zijn er oneindig veel mogelijkheden. Hoeveel afvalcontainers je hebt, doet er niet toe. 1, 2, 3 of 5 containers? Geen zorgen. Wij maken het passend.

Verkrijgbaar in twee varianten: cortenstaal en poedercoat.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde kleur? Kies dan voor poedercoat variant. Naast de vier basiskleuren, is het tegen een meerprijs mogelijk om iedere RAL kleur naar wens te kiezen. Deze meerprijs is in overleg.

Stalen containerombouw poedercoating
stalen containerombouw huisnummer
Containerombouw verkeergrijs
Containerombouw blauwgrijs
Containerombouw olijfgrijs

Vorm en functie gaan hand in hand

Ieder Staallokaal product wordt op ambachtelijke wijze door onze vakmensen in Groningen gemaakt. Over ieder detail is nagedacht en er wordt alleen gewerkt met hoogwaardige materialen. Dat resulteert in een product van topkwaliteit. En dankzij ons maatwerk kunnen we aan al je persoonlijke wensen tegemoetkomen.

Schuifdeuren

Iedere container heeft z’n eigen schuifdeur. Zo wordt het in- en uitrijden van je kliko een makkie. Het zorgt er ook voor dat de container altijd met de handvatten naar jou staat.

cortenstaal Containerombouw

Makkelijk openen en zachte sluiting

Iedere container heeft z’n eigen deksel. Deze zijn door middel van gasveren heel eenvoudig te openen. Zo is vuil wegbrengen voortaan een fluitje van een cent. De veren doen ook hun werk bij het sluiten: de deksels zullen nooit dichtslaan. Zo zijn jouw vingers, maar ook die van je kinderen, altijd veilig.

containerombouw sluiting

Geen nare luchtjes en ongedierte

Het zelf ontworpen deksel-mechanisme zorgt ervoor dat je kliko’s altijd luchtdicht worden afgesloten. Zo voorkom je ongedierte en vieze geurtjes.

deksel-mechanisme

Voor iedere ondergrond

De ombouw past in iedere tuin. Ook als de ondergrond niet egaal is. De stelpoten zorgen ervoor dat je iedere poot een andere hoogte kunt geven. Zo staat je ombouw altijd en overal stevig.

stelpootje containerombouw

De container ombouw is modulair

Duurzaamheid is belangrijker dan ooit. Maar het zorgt er ook voor dat het aantal afvalcontainers in onze tuinen toeneemt. Onze ombouw is boutbaar en modulair. Hierdoor kun je altijd gemakkelijk de ombouw uitbreiden en extra containers toevoegen.

Kwaliteit & Onderhoud

Onze productie vindt volledig plaats in Nederland. Hierdoor kunnen we snel leveren. We streven naar een levertijd tussen de 4 en 6 weken.

Door lokaal te produceren, dragen we bij aan een duurzame economie. Door de toepassing van hoogwaardige materialen kunnen we een lange levensduur van onze producten garanderen. Je raadt het al: ook dat draagt bij aan een beter milieu.

Maatwerk

Vrijwel alle Staallokaal producten worden op bestelling gemaakt. Van onze vuurkorven en wijnrekken tot aan onze container ombouw. Dit zorgt ervoor dat we tegemoet kunnen komen aan de wensen van iedere klant. Denk aan speciale afmetingen en uitvoeringen. Net als iedere klant is ook ieder product uniek. Als optie kun je bijvoorbeeld een huisnummer van roestvrijstaal toevoegen aan de cortenstaal container ombouw. Dit geeft een mooi contrast met het roestbruine van de containerberging.

Vakmanschap

In de werkplaats van Staallokaal werken we met materialen van de hoogste kwaliteit. Onze vakmensen gaan hier met liefde mee aan de slag. Van lassen tot slijpen en van boren tot polijsten. Ieder onderdeel wordt ambachtelijk vervaardigd. Met oog voor detail en volgens de hoogste kwaliteitseisen. We hebben een enorme passie voor het ambacht. Voor ons is het werk zelf bijna belangrijker dan de opdracht. Daarom staan we 100% achter alles dat we maken.

Dit product is beschikbaar in

Cortenstaal

Staal met kleur poedercoating

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"HELEMAAL Super. Dit bedrijf is een uitkomst. Wat je ook maar nodig hebt of bedenkt, zij kunnen het maken. Sybrandus, 1 van de vele creatievelingen weet je te inspireren met ideeen waar je zelf nooit op zou komen."
Olivier Nesenbrand
Paviljoen Sterrebos