Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Cortenstaal
border

Ben je op zoek naar een manier om je tuinperken op een nette manier af te werken? Zoek niet verder! Met een cortenstaal border ben je verzeker van een strakke en moderne afwerking, waar je daarbij nog vele jaren van kan genieten doordat cortenstaal goed bestand is tegen de weersinvloeden.

Staallokaal is gespecialiseerd in (corten)staal producten voor buiten. Of dit nu een border, plantenbak, brievenbus of container omkasting is. Maatwerk is onze tweede naam en denken daarom graag met je mee. Van het idee tot en met het plaatsen.

Benieuwd hoe wij jou ook kunnen helpen? Vraag vandaag nog een offerte aan!

cortenstaal kantopsluitingen

Voordelen van een cortenstaal border

Uiteraard kun je op meerdere manieren je bloemperk of moestuin netjes afwerken. Denk hierbij aan een houten of stenen border. Wil je echt een strakke, moderne en ook nog langdurige oplossing, dan kies je voor cortenstaal. Er kleven namelijk meerdere voordleen aan het gebruik van cortenstaal border.

Duurzaam

Het moment dat cortenstaal de fabriek uitkomt heeft het staal een grijze kleur. Na verloop van tijd treedt er een natuurlijk roestproces op. De buitenkant van het staal krijgt hierdoor een roestbruine laag wat twee voordelen met zich meebrengt. Enerzijds heeft dit het staal een mooie kleur, een kleur die perfect past in buitenruimtes. Maar nog belangrijker: de roest laag zorgt ervoor dat er geen zuurstof bij de kern van het staal kan komen. Hierdoor roest het staal niet verder en gaat de een cortenstaal border nog jarenlang mee.

Moderne uitstraling

Door de natuurlijk gevormde roest laag aan de buitenzijde van het materiaal krijgt het materiaal de bekende warme bruine kleur. Deze kleur bruin geeft een uniek een eigentijdsaccent aan buitenruimtes. In combinatie met de strakke en moderne lijnen is het daarom ook voor vele hoveniers en tuinarchitecten een aantrekkelijke keuze om te verwerken in hun ontwerpen.

Onderhoudsarm

Een cortenstaal border is voor de drukbezette tuineigenaren dé uitkomst. Door de stevigheid van het materiaal vereist een cortenstaal border weinig tot geen onderhoud. Ben jij dus op zoek naar een praktische oplossing voor in de tuin, kies dan voor cortenstaal.

Toepassingen cortenstaal borderranden

Er zijn talloze manieren hoe je een cortenstaal border kan gebruiken. Hieronder een aantal voorbeelden van hoe klanten borders in hun buitenproject hebben gebruikt:

  • Randafwerking bloemperken en moestuinen; Cortenstaal borders zorgen voor een strakke en langdurige randafwerking voor bloemperken en moestuinen. Hierdoor worden ze afgebakend tegen o.a. onkruid en ongewenst gras.
  • Definieren paden; Door een cortenstaal border te gebruiken langs paden zorg je voor een duidelijk en mooie scheiding tussen verschillende delen van je tuin. Dit draagt bij aan het behouden de strcutuur van je tuin, maar zorgt ook voor veiligheid en een gemakkelijke navigatie.
  • Accentueren gazons; Border kunnen ook gebruikt worden voor het accenturen van gazons waardoor ze een strakke moderne rand krijgen. Dit helpt bij het definiëren van de verschillende zones in je tuin en zorgt voor een verzorgde uitstraling.
  • Creeren terrasranden; Om een naadloze overgang tussen de tuin en het terras te krijgen wordt vaak ook een cortenstaal border ingezet. Dit geeft het geheel een harmonieuze en gestructureerde uitstraling.

Waarom kiezen voor een cortenstaal border van Staallokaal?

Maatwerk

Doordat we de productie van onze producten zelf in handen hebben, kunnen we al onze producten volledig op maat aanbieden. Wil bijvoorbeeld een gezette of geplette rand? Liever een ander soort metaal? Een hoogte van 50cm of 10cm? Met of zonder poedercoating? Geen probleem! Wij beschikken over moderne productietechnieken en kunnen je dus volledig voorzien in je wensen.

Kwaliteit

Staallokaal zet een streep door de ‘wegwerpcultuur’. We zijn heel bewust bezig met het creëren van tijdloze producten waar men jarenlang van kan genieten in plaats van deze na zoveel tijd te vervangen met wat anders. Dit doen we onder andere door het in te zetten op kwaliteit. Door het gebruik van dikkere materialen, innovatieve ontwerpen en slimme technieken zorgen we ervoor dat onze producten nóg langer meegaan.

Deskundig advies

Door de jaren heen hebben wij vele klanten kunnen helpen om hun buitenruimtes te verrijken met metaal. Door een jong en divers team beschikken wij over zowel brede als diepe kennis. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke plaatsing, denken wij met je mee.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Overtuigd dat een cortenstaal border een welkome aanvulling is op jouw buitenruimte? Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan en ontdek hoe fijn het is om met ons samen te werken! Heb je nog vragen? Deze beantwoorden we uiteraard graag. Stuur een mail naar info@staallokaal.nl, bel 085 822 72 67 of stuur ons een Whatsapp bericht via de knop in de hoek.

Dit product is beschikbaar in

Cortenstaal

RVS

Staal met kleur poedercoating

Verzinkt staal

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"Inmiddels al meerdere projecten door de mannen van staallokaal laten ontwerpen en ontwikkelen. Wat een vakmannen. Ieder detail wordt naar eigen wens ontworpen."
Caliclub