Word partner

Stalen design
wijnrekken

 

Met een wijnrek geef je je favoriete wijntjes een mooie opslagplaats. Waar je wijnflessen nu waarschijnlijk na openen in de keuken belanden, staan ze met een wijnrek voortaan in de woon- of eetkamer te pronken.

Je bespaart er niet alleen meer ruimte mee, je kunt de wijnflessen ook nog eens stabiel opbergen. Wijnrekken komen in de verschillende varianten voor. Meestal zit het verschil in het materiaal en de hoeveelheid flessen die je erop kwijt kunt. Vind jij 6 flessen genoeg? Of wil je toch liever 24 flessen kwijt kunnen?

Geef je wijn een prominente plek in huis met een wijnrek

Een wijnrek is niet alleen interessant voor de echte wijnkenner. Want naast dat je je favoriete wijn erop kwijt kunt, is een stalen wijnrek ook een aanvulling op ieder interieur. Dus zelfs als je af en toe van een lekker wijntje bij het eten houdt is een wijnrek interessant.

Een wijnrek is bovendien erg praktisch, want je wijnflessen zijn altijd netjes opgeruimd. Dus ongeacht waar je het wijnrek neerzet, de flessen liggen altijd op jou te wachten op een gelegenheid waarbij de kurk eraf mag.

Wijnrek op maat

Wijnrekken zijn er in alle soorten en maten. Onze basisuitvoering is een stalen wijnrek waar je 6 flessen op kwijt kunt. Naast deze basisuitvoering kun je ook geheel naar wens kiezen voor jouw eigen variant. Dus wat jouw wensen ook zijn, je kunt met alles bij ons terecht. Want wij maken het wijnrek van jouw dromen graag op maat.

Zo kun jij meedenken over de afmetingen, het materiaal en de algehele uitstraling van je wijnrek. Je kunt vrijwel alle kanten op. Wil je een hangend wijnrek of juist een staand wijnrek.

Je bent daarnaast volledig vrij om te kiezen voor een rvs wijnrek of bijvoorbeeld een stalen wijnrek met een zwarte of witte kleur. Want standaard wordt het wijnrek geleverd in een donkergrijze kleur. Laat je fantasie in de vrije loop en ontwerp samen met ons een prachtig wijnrek.