Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Tekenaar
3D

Als Tekenaar 3D bij Staallokaal ben je verantwoordelijk voor het creëren van gedetailleerde en innovatieve 3D-ontwerpen voor onze klanten. Je vertaalt klantwensen en technische specificaties naar visueel aantrekkelijke en functionele ontwerpen die de basis vormen voor onze stalen producten.

Vacature tekenaar 3d

Taken en verantwoordelijkheden:

 1. Ontwerpen: Je gebruikt geavanceerde 3D-software, zoals SolidWorks en andere CAD-programma’s, om nauwkeurige en gedetailleerde ontwerpen te maken. Je houdt rekening met technische vereisten, esthetiek en functionaliteit.

 2. Klantinteractie: Je communiceert regelmatig met klanten om hun wensen en eisen te begrijpen en te vertalen naar effectieve ontwerpen. Je bent in staat om creatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de verwachtingen van de klant.

 3. Samenwerking: Je werkt nauw samen met het ontwerpteam, projectleiders en andere afdelingen binnen Staallokaal om ervoor te zorgen dat ontwerpen naadloos worden geïntegreerd in het productieproces.

 4. Technische expertise: Je hebt diepgaande kennis van 3D-modellering en -ontwerp, inclusief materiaalkeuze, constructietechnieken en productieprocessen. Je kunt technische uitdagingen identificeren en oplossen tijdens het ontwerpproces.

 5. Kwaliteitsborging: Je voert kwaliteitscontroles uit op je ontwerpen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereiste normen en specificaties. Je hebt oog voor detail en streeft naar uitmuntendheid in elk aspect van je werk.

 6. Innovatie: Je bent voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën, methoden en ontwerptrends om de ontwerpprocessen te verbeteren en Staallokaal voorop te laten lopen in de branche.

 

Profiel:

 • Je hebt een afgeronde opleiding in werktuigbouwkunde, industrieel ontwerp, of een vergelijkbare technische discipline.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met 3D-modellering en -ontwerpsoftware, bij voorkeur SolidWorks.
 • Je bent creatief, analytisch en hebt een passie voor technisch ontwerpen.
 • Je kunt goed communiceren en samenwerken in een teamomgeving.
 • Je hebt een scherp oog voor detail en een sterke focus op kwaliteit en nauwkeurigheid.

 

Als Tekenaar 3D bij Staallokaal krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan het creëren van unieke en hoogwaardige stalen producten die onze klanten inspireren en verrassen.

Is deze vacature iets voor jou?