Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Stageloper
(MBO/ HBO/ UNI)

Als stageloper bij Staallokaal krijg je de unieke kans om praktijkervaring op te doen in een dynamische en innovatieve werkomgeving. Wij bieden stageplaatsen aan studenten van verschillende niveaus en studierichtingen, waaronder werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde en ondernemerschap. Tijdens je stage werk je mee aan uitdagende projecten en draag je bij aan de ontwikkeling en verbetering van onze producten en processen.

Stage Staallokaal

Taken en verantwoordelijkheden:

 1. Projectondersteuning: Je werkt mee aan lopende projecten en ondersteunt het team bij diverse taken. Dit kan variëren van het voorbereiden van materialen en het assisteren bij montagewerkzaamheden tot het meedenken over ontwerpen en procesverbeteringen.

 2. Onderzoek en Analyse: Afhankelijk van je studierichting voer je onderzoek uit naar specifieke vraagstukken binnen Staallokaal. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op technische uitdagingen, procesoptimalisatie of marktanalyses. Je analyseert de resultaten en presenteert je bevindingen aan het team.

 3. Lean werken: Je wordt betrokken bij onze lean-werkmethodes en leert hoe je deze kunt toepassen om efficiëntie en kwaliteit te verbeteren. Dit omvat het identificeren van verspilling, het optimaliseren van processen en het implementeren van verbeteringen.

 4. 3D-ontwerp en technische tekeningen: Als je interesse hebt in ontwerpen en technische tekeningen, krijg je de kans om te werken met software zoals SolidWorks. Je ondersteunt bij het maken van 3D-modellen en technische tekeningen voor onze projecten.

 5. Productontwikkeling: Je helpt bij de ontwikkeling van nieuwe producten en innovaties. Dit kan variëren van het brainstormen over nieuwe ideeën en concepten tot het prototypen en testen van nieuwe ontwerpen.

 6. Logistiek en planning: Je ondersteunt bij logistieke werkzaamheden, zoals het organiseren van transporten en het plannen van leveringen. Hierbij leer je hoe je efficiënt en effectief kunt omgaan met logistieke processen.

 7. Klantencontact: Je krijgt de kans om mee te kijken bij klantgesprekken en projecten, waarbij je leert hoe je klantwensen vertaalt naar technische oplossingen en maatwerkproducten.

 

Profiel:

 • Je volgt een opleiding op MBO-, HBO- of universitair niveau in een relevante studierichting, zoals werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of ondernemerschap.
 • Je bent leergierig, proactief en hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail in je werk.
 • Je bent een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt interesse in techniek en/of bedrijfsprocessen en bent gemotiveerd om nieuwe vaardigheden te leren.

 

Voordelen van een stage bij Staallokaal:

 • Flexibele werktijden die passen bij jouw studierooster.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op het gebied van techniek, processen en lean-werken.
 • De kans om praktijkervaring op te doen bij een innovatief en creatief bedrijf.
 • Samenwerking met een enthousiast en kundig team.
 • Een stagevergoeding en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen Staallokaal.

 

Staallokaal stimuleert eigenaarschap en samenwerking, en biedt een inspirerende omgeving waarin je jouw kennis en vaardigheden kunt toepassen en uitbreiden. Ben jij klaar om bij te dragen aan onze innovatieve projecten en om samen met ons te werken aan duurzame en unieke staalproducten? Solliciteer dan nu voor een stage bij Staallokaal!

Is deze vacature iets voor jou?