Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Projectleider

Als Projectleider bij Staallokaal ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en coördineren van diverse projecten van begin tot eind. Je speelt een cruciale rol in het zorgvuldig plannen, uitvoeren en opleveren van projecten binnen de gestelde deadlines en budgetten.

Vacature projectleider

Taken en verantwoordelijkheden:

 1. Projectplanning: Je stelt gedetailleerde projectplannen op, inclusief planningen, mijlpalen en resources. Je zorgt ervoor dat alle aspecten van het project duidelijk zijn gedefinieerd en communiceert deze naar het projectteam en stakeholders.

 2. Coördinatie: Je coördineert alle betrokken partijen, zoals het productieteam, leveranciers en onderaannemers, om ervoor te zorgen dat iedereen op één lijn zit en dat het project soepel verloopt.

 3. Budgetbeheer: Je bewaakt het projectbudget nauwlettend en neemt proactief maatregelen om eventuele overschrijdingen te voorkomen. Kostenbeheersing en efficiënt gebruik van middelen zijn cruciaal voor het succes van het project.

 4. Kwaliteitsborging: Je waarborgt de kwaliteit van het project door regelmatige controles en audits uit te voeren. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden voldoen aan de specificaties en eisen van de klant.

 5. Risicobeheer: Je identificeert potentiële risico’s en ontwikkelt strategieën om deze te minimaliseren of te vermijden. Je bent proactief in het oplossen van problemen en het nemen van beslissingen om het project op koers te houden.

 6. Communicatie: Je onderhoudt regelmatig contact met alle belanghebbenden, inclusief klanten, om hen op de hoogte te houden van de voortgang van het project. Je zorgt ervoor dat verwachtingen helder zijn en dat eventuele wijzigingen tijdig worden gecommuniceerd.

 7. Teammanagement: Je geeft leiding aan het projectteam en stimuleert een cultuur van teamwork. Je motiveert en ondersteunt teamleden om hun beste werk te leveren en problemen effectief op te lossen.

 

Profiel:

 • Je hebt ervaring als projectleider in een technische omgeving, bij voorkeur in de metaal- of bouwsector.
 • Je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden en bent in staat om meerdere projecten tegelijkertijd te beheren.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt zowel strategisch als operationeel denken en handelen.
 • Je bent communicatief vaardig en hebt uitstekende onderhandelingsvaardigheden.
 • Je bent resultaatgericht en kunt onder druk werken om deadlines te halen en doelstellingen te bereiken.

 

Als Projectleider bij Staallokaal krijg je de kans om uitdagende en complexe projecten te leiden, waarbij je een belangrijke rol speelt in het leveren van hoogwaardige stalen oplossingen aan onze klanten. Je werkt in een dynamische omgeving waar jouw leiderschap en expertise worden gewaardeerd en waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Is deze vacature iets voor jou?