Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Ontwerper

Als ontwerper bij Staallokaal ben je verantwoordelijk voor het creëren van unieke en op maat gemaakte ontwerpen die voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten. Je hebt een passie voor design en een creatief brein dat in staat is om ideeën om te zetten in visuele concepten en technische tekeningen.

Vacature ontwerper

Taken en verantwoordelijkheden:

  1. Ontwerpproces: Je werkt nauw samen met onze klanten om hun ideeën en wensen te vertalen naar originele ontwerpen. Je luistert actief naar de behoeften van de klant en stelt creatieve oplossingen voor die zowel esthetisch als functioneel zijn.

  2. Visuele concepten: Je gebruikt je vaardigheden in 3D-ontwerpprogramma’s zoals SolidWorks om gedetailleerde visuele concepten en technische tekeningen te maken. Deze tekeningen vormen de basis voor de productie van stalen constructies en producten.

  3. Creatieve innovatie: Bij Staallokaal zijn we trendsetters in de industrie. Als ontwerper ben je constant op zoek naar nieuwe trends en technieken om onze ontwerpen te verbeteren en onze klanten te verrassen met innovatieve oplossingen.

  4. Samenwerking: Je werkt samen met ons team van vakmensen, waaronder lassers, monteurs en projectleiders, om ervoor te zorgen dat je ontwerpen naadloos worden geïntegreerd in onze productieprocessen. Communicatie en teamwork zijn essentieel voor het succesvol realiseren van projecten.

  5. Kwaliteitsbewaking: Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van je ontwerpen. Je zorgt ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt overwogen en dat de ontwerpen voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en esthetiek.

 

Profiel:

  • Je hebt een achtergrond in industrieel ontwerp, architectuur, werktuigbouwkunde of een vergelijkbare discipline.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met 3D-ontwerpprogramma’s zoals SolidWorks of vergelijkbare software.
  • Creativiteit en innovatie zijn jouw sterke punten, en je hebt een portfolio dat je ontwerpvaardigheden en creatieve denkvermogen laat zien.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt een sterk gevoel voor esthetiek en design.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken in een teamomgeving.

 

Bij Staallokaal krijg je de kans om je ontwerpvaardigheden te benutten en bij te dragen aan het realiseren van unieke stalen producten die onze klanten trots maken. We bieden een inspirerende werkomgeving waarin je kunt groeien en je creatieve ideeën kunt ontwikkelen tot werkelijkheid.

Is deze vacature iets voor jou?