Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Logistieke
Medewerker

Als Logistieke Medewerker bij Staallokaal speel je een cruciale rol in ons team door ervoor te zorgen dat materialen en producten op tijd en op de juiste plaats worden afgeleverd. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt organiseren en uitvoeren van transporttaken, wat essentieel is voor een soepele voortgang van onze projecten.

Deze functie biedt een uitstekende mogelijkheid voor gepensioneerden die actief willen blijven of voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele bijbaan.

Vacature logistieke medewerker

Taken en verantwoordelijkheden:

  1. Transport: Je bent verantwoordelijk voor het vervoeren van materialen, onderdelen en eindproducten van en naar verschillende locaties. Dit omvat het laden, lossen en veilig transporteren van goederen.

  2. Routeplanning: Je plant de meest efficiënte routes om ervoor te zorgen dat leveringen op tijd worden uitgevoerd. Je houdt rekening met verkeersomstandigheden en andere factoren die van invloed kunnen zijn op de leveringsschema’s.

  3. Voorraadbeheer: Je ondersteunt bij het beheer van de voorraad door te zorgen voor een nauwkeurige registratie van inkomende en uitgaande goederen. Je controleert de ontvangen materialen op juistheid en kwaliteit.

  4. Communicatie: Je onderhoudt contact met leveranciers, klanten en interne teams om ervoor te zorgen dat alle logistieke activiteiten soepel verlopen. Goede communicatie is cruciaal voor het coördineren van transportopdrachten.

 

Profiel:

  • Je hebt een geldig rijbewijs B (rijbewijs E is een pré). De E achter B kan Staallokaal financieren.
  • Je bent punctueel, betrouwbaar en kunt goed zelfstandig werken.
  • Je hebt een flexibele instelling en kunt goed omgaan met veranderende prioriteiten en deadlines.
  • Je bent communicatief vaardig en kunt effectief samenwerken met verschillende stakeholders.

 

Bij Staallokaal krijg je de kans om bij te dragen aan onze missie om hoogwaardige, duurzame producten te leveren. Je maakt deel uit van een gedreven team dat samenwerkt aan uitdagende projecten en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Is deze vacature iets voor jou?