Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Vuurkorf
op maat

Het product waar het allemaal mee begonnen is: de vuurkorf.

Een vuurkorf die je kunt gebruiken in de tuin, mee kunt nemen tijdens een picknick, naar een vakantiehuisje of kunt gebruiken tijdens een gezellige avond met vrienden. Dankzij het innovatieve design van de Staallokaal vuurkorf, is de vuurkorf gemakkelijk in en uit elkaar te halen. Neem hem mee naar jouw gewenste bestemming of berg hem compact op wanneer nodig. Waar je ook wilt genieten van een vuurtje, je doet het met de vuurkorf van Staallokaal.

Ook over de vorm van de vuurkorf is nagedacht. Dankzij de vierkante vorm en het compacte formaat van de vuurkorf, neemt deze niet alleen weinig ruimte in beslag, maar heb je ook geen last van brandende koolresten. Aan de onderkant van vuurkorf zijn de gaatjes groot genoeg om zuurstof aan te trekken, maar te klein om brandende resten door te laten. Zet hem daarom zonder problemen op het gras, terras of een vlonder neer.

Cortenstaal

De vuurkorf is gemaakt van cortenstaal. Je kent het misschien wel van cortenstaal plantenbakken, die je tegenwoordig in veel tuinen ziet. Niet voor niets is dit een populaire staalsoort. Corten is namelijk een weervast staal en bijzonder sterk. Het gaat jarenlang mee en dat geheel onderhoudsvrij! Het wordt zelfs dankzij weersomstandigheden sterker. Is de vuurkorf na enkele weken buiten te hebben gestaan, verkleurd? Geen paniek! Dit is de bijzondere karakter eigenschap van cortenstaal. Er ontstaat een warme, roestbruine, tot bijna oranje kleur.


Waar koop jij jouw vuurkorf? Bij Staallokaal!

Naast de standaard uitvoeringen is jouw nieuwe vuurkorf voor buiten ook geheel naar wens te maken. Met eigen naam, datum of logo, alles is mogelijk. Geef hem als cadeau aan familie, als geschenk voor een trouwerij of hou hem lekker voor jezelf.


Specificaties

Merk: Staallokaal

Materiaal: cortenstaal

Dikte: 3mm

Kleur: roestbruin (bij levering donkergrijs)

Hoogte x breedte x diepte: 56 x 42 x 32 cm