Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

stalen
vuurtafel

Genieten van vuur en gezelligheid. Je doet het met de statafel met vuurhaard van Staallokaal.
Gezellig als statafel in de tuin, op feestjes of tijdens een trouwerij: met de statafel met vuurhaard zorg je warmte en gezelligheid voor buiten. Op hoogte genieten van het vuur, waar vervolgens de mooiste gesprekken bij ontstaan. Wil je de de warmte en gezelligheid ervaren bij een loungeset of buiten eettafel? De hoogte van de statafel is gemakkelijk aan te passen, waardoor je in een handomdraai een lage tuintafel met vuurhaard creëert! De poten van de vuurtafel zijn namelijk apart te koop. Waardoor je er een statafel of salontafel van kunt maken.

Aan veiligheid is ook gedacht.
Een knap staaltje technisch inzicht zit er achter deze houten, metalen statafel. De buitenwand blijft koel dankzij de losse vuur bak binnenin. Is het vuur gedoofd en het as afgekoeld? Dankzij de uitneembare aslade in de vuurtafel, is alles gemakkelijk schoon te houden is.

Maatwerk is het sleutelwoord.
De statafel met vuurhaard spreekt je aan, alleen zou je deze graag op wielen zien zodat hij verrijdbaar is, wil je er een eigen (bedrijfs)logo in laten zetten óf heb je er een ander idee over. Dit is jouw kans om jouw eigen, unieke statafel met vuurhaard te laten maken! De statafel is niet alleen geschikt voor in de tuin, maar ook voor een trouwerij, bij een restaurant of terras. Laten we samen kijken naar alle mogelijkheden.


Productinformatie:
Product: Vuurtafel
Merk: Buitenvuur
Materiaal: Corten
Dikte: 2mm
Hoogte x breedte x diepte: 1200mmx950x950