Word partner

stalen
salontafel

Dit product is bedacht en ontworpen door: David Reitzema

Een stalen salontafel, maar standaard is ‘ie zeker niet.

Je bent op zoek naar die ene unieke salontafel die in jouw interieur past, strakke lijnen heeft maar tegelijkertijd ook praktisch is. Een salontafel waar techniek en design samenkomen. Een tafel die gemakkelijk schoon te houden is, maar eentje die ook stabiel op de grond staat. Kortom, een stalen salontafel die aan al jouw wensen voldoet. Klinkt dat als onmogelijk? Niet voor Staallokaal. 

Met een plaatdikte van slechts 5mm en de juiste zetting (het in een hoek zetten van staal), is deze salontafel uniek. Het zorgt ervoor dat de tafel optisch gezien bijna zweeft, maar tegelijkertijd zorgt het staal voor een industriële uitstraling. Maak je geen zorgen over beschadigingen, want de toplaag is in een blanke lak gezet. Kringen, krassen of stoffen maken geen kans! Afhankelijk van binnen of buitengebruik leverbaar in staal, cortenstaal of rvs.

Ben je onder de indruk van de salontafel maar gaat jouw voorkeur uit naar andere afmetingen? Geen probleem, samen maken wij er een echte blikvanger van voor in jouw woonkamer of voor op jouw terras. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Specificaties

Merk: Staallokaal

Materiaal: Staal (S235, basis staal) of naar keuze

Dikte: 5mm

Kleur: donkergrijs (standaard met blanke lak, doe-het-zelven mag ook)

Hoogte x breedte x diepte: 45 x 100 x 60 cm of op aanvraag