Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Stalen
Koeler

Met deze inzetbak tover je de Staallokaal vuurkorf eenvoudig om tot een multifunctioneel product. Dit is hoe wij het voor ons zien:


Het is een zonnige, warme dag en jij hebt vrienden en familie uitgenodigd voor een kleine borrel. De borrel begint al terwijl de zon nog schijnt en het buiten nog warm is. Er is dus nog geen vuurtje nodig, maar wel extra koeling voor de dranken. Je vult de inzetbak met ijs en eventueel water en creëert hiermee een extra koeling voor de dranken. De sfeer zit er goed in, het wordt later en later. De zon is inmiddels onder en het koelt af, tijd voor een vuurtje! Je verwijdert de inzetbak (misschien is ie inmiddels zelfs leeg) en sprokkelt wat hout bij elkaar. Ontsteek het vuur en creëer een gezellige en warme sfeer. Vrienden en familie blijven nog even hangen. Misschien is er tussendoor zelfs nog zin in een versnapering: met het grillrooster geschikt voor de korf kun je ook nog groenten en vlees grillen om daarna gewoon weer rond het kampvuur plaats te nemen.


Een ander idee: gebruik de inzetbak om mooie planten in te zetten. Zo heb je de vuurkorf met jouw unieke logo buiten staan als plantenbak. Voor die paar keer dat jij vervolgens een vuurtje wilt maken in de tuin verwijder je deze inzetbak gemakkelijk en heb je opeens een bruikbare vuurkorf. De ochtend hierna tover je het geheel weer om te plantenbak.