Word partner

Stalen
kerstpakketten

Een traditioneel kerstpakket, maar dan nét even anders. In Nederland gemaakt, met gebruik van duurzame materialen en te personaliseren naar wens. Het enige wat jij hoeft te doen, is jouw wensen doorgeven. Wij doen de rest.

Onze kerstgeschenken kun jij laten vullen met verse en lokale kazen, worst, noten en (winterse) kruiden. Aangevuld met (non-alcoholische) dranken. Maar we gaan wel een stapje verder, want alle producten komen uit de lokale omgeving en er is niks vacuüm verpakt. Vers is ook écht vers.

De kerstpakktten worden door heel Nederland geleverd. Meer weten? We helpen je graag verder!

Onze maatwerk kerstpakketten

Voor kerst 2023 kun je kiezen uit ons wijnrek, onze vuurkorf en het kruidenrek. Alle geschenken zijn te personaliseren, met bijvoorbeeld een (bedrijfs)naam, logo of slogan. Drie verschillende pakketten, allemaal geheel naar wens te vullen. Het perfecte kerstgeschenk voor jouw werknemers of relaties. Wij leveren in heel Nederland!

Vanaf prijzen van onze kerstgeschenken

VuurkorfWijnrekKruidenrekje
Vanaf €89.30 p.s.Vanaf €124.03 p.s.Vanaf €50.44 p.s.
Grote aantallen nodig? Neem contact met ons op voor een prijs op maat.

Wil je graag verschillende geschenken combineren? Ook dat is mogelijk! Want ook dat is een onderdeel van maatwerk. Wil je bijvoorbeeld 10 vuurkorven, 10 kruidenrekken en 5 wijnrekken? Mix’n match zoveel je wilt. Houd er wel rekening mee dat een minimum aantal van 5 pakketten hanteren. Maak het plaatje compleet, door het geschenk mét inhoud te geven. Jij geeft jouw wensen door, wij doen de uitvoering. Op die manier heb jij er geen (extra) werk van, maar laat je wel een onvergetelijke indruk achter. Wil je liever zonder vulling bestellen? Ook dat is mogelijk!

Wat maakt onze kerstpakketten uniek?

Gepersonaliseerd

Ons productieproces begint bij de klant of de koper. Jij kan vanaf het begin meedenken met het hele proces. Daarnaast kun je het cadeau personaliseren. Zo krijg je een uniek cadeau met een eigen verhaal.

Duurzaam

Onze vakmensen maken uitsluitend kwaliteitsproducten, die tientallen jaren meegaan. 100% Dutch made. De rest van de inhoud van het relatiepakket halen we uitsluitend uit de regio.

Lokaal

Alle producten die je in onze relatiegeschenken vindt, komen uit de regio Groningen. We kopen rechtstreeks van de markt of bij lokale ondernemers.