Word partner

stalen
keukenkast

Dit product is bedacht en ontworpen door: David Reitzema

Een stalen keukenkast op maat gemaakt

Geef je keuken een industriële en stoere touch dankzij de stalen keukenkast van Staallokaal. De zwarte stalen kast is robuust in zijn gebruik maar heeft ondanks dat, een chique uitstraling dankzij het slanke en strakke ontwerp. Naast de standaard uitvoering met vaste maatvoering, is het ook mogelijk om zelf de hoogte van de planken te bepalen. Op die manier past de op maat gemaakte stalen kast in elke keuken! Je creëert niet alleen extra opbergruimte in de keuken, maar de kast zorgt er ook voor dat jouw servies of koffiemachine gezien mag worden.

De stalen kast heeft een twee laags poedercoat systeem, waardoor de kast strak, netjes, schoon en veilig is in gebruik. Past een andere kleur metalen kast beter in jouw interieur? Geen probleem, ook dit is naar wens aan te passen. 

Stalen kast in de keuken, woonkamer of studeerkamer?

Wie goed gekeken heeft, ziet ook dat er wieltjes onder de keukenkast bevestigd zijn. Dankzij de wielen is de metalen kast gemakkelijk te verplaatsen. Zo is het opeens geen keukenkast meer, maar kan de design kast ook plaatsnemen in de woon-of studeerkamer.