Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Staallokaal x
Wolterinck

Een inspirerende bundeling van ambacht en design in de samenwerking STAALLOKAAL X WOLTERINCK. Een robuuste, multifunctionele productlijn van buitenelementen die los of in combinatie een uniek statement vormen. Met trots presenteren wij de Acciaio-lijn, 13 karakteristieke buitenelementen die een eigentijds accent geven aan buitenruimtes.

Staallokaal x Wolterinck
Marcel Wolterinck Acciaio

Acciaio collectie

Ontdek de STAALLOKAAL X WOLTERINCK-collectie, bekend onder de naam “acciaio,” een unieke samensmelting van ambacht en design die robuustheid, multifunctionaliteit en tijdloze schoonheid combineert. Ontdek de perfecte harmonie tussen het karakteristieke staal van Staallokaal en de verfijnde ontwerpen van Marcel Wolterinck, en geef jouw buitenruimte een onderscheidende, elegante uitstraling. Deze buitenelementen, ontwikkeld in samenwerking met Marcel Wolterinck, vormen een opvallend statement en kunnen zowel individueel als in combinatie worden gebruikt. Het dubbellaags gecoate staal, een kenmerkend materiaal van Staallokaal, wordt prachtig geïntegreerd met natuursteen, wat resulteert in onverwoestbare elementen die met flair de tand des tijds trotseren. Ervaar de tijdloze flair van deze unieke samenwerking en transformeer jouw buitenomgeving in een meesterwerk van design.

Marcel Wolterinck

Marcel Wolterinck, een vooraanstaand ontwerper, staat bekend om zijn verfijnde gevoel voor stijl en oog voor detail. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door een harmonieuze balans tussen natuurlijke materialen, neutrale kleuren en tijdloze elegantie. De samenwerking met Staallokaal weerspiegelt dit meesterlijke vakmanschap, waarbij het robuuste staal perfect aansluit bij de kenmerkende elementen van Wolterinck’s ontwerpen.

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"HELEMAAL Super. Dit bedrijf is een uitkomst. Wat je ook maar nodig hebt of bedenkt, zij kunnen het maken. Sybrandus, 1 van de vele creatievelingen weet je te inspireren met ideeen waar je zelf nooit op zou komen."
Olivier Nesenbrand
Paviljoen Sterrebos