Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Staallokaal x
Faagdesign

Met trots presenteren wij de unieke combinatie van ambacht en design in de samenwerking tussen STAALLOKAAL x FaagDesign. De PL Serie, een veelzijdige productlijn van buitenelementen die elk op hun eigen manier een bijzonder statement maken in buitenruimtes.

PL serie

De PL Serie wordt aangeboden op twee manieren, afhankelijk van de behoeften van particulieren en de publieke sector. Voor particulieren bieden we een variant met RVS slotbouten en unieke moeren, waardoor ieder onderdeel apart te poedercoaten is voor verschillende kleurencombinaties. Voor de publieke sector leveren we een stevige variant met proplassen, ontworpen om extra veiligheid te bieden. Alle ontwerpen zijn aan de grond te bevestigen, waardoor ze niet zomaar gestolen of gesloopt kunnen worden.

Onze PL Serie biedt verschillende materiaalmogelijkheden, waaronder cortenstaal, verzinkt staal, en staal met poedercoating in een RAL-kleur naar keuze per onderdeel. Dit stelt onze klanten in staat om de perfecte combinatie te kiezen die past bij hun esthetische en functionele eisen.

Wat maakt de PL Serie zo uniek? Ten eerste, onze ontwerpen zijn duurzaam en stevig, waardoor ze een leven lang meegaan. Daarnaast streven we naar zo min mogelijk restmateriaal en een optimaal productieproces met weinig verspilling. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch verantwoord, met de mogelijkheid om logo’s en tekst uit de ontwerpen te snijden, perfect te combineren met de RAL-kleur naar keuze.

FaagDesign

FaagDesign, opgericht door Thomas Leseman, is een productontwerpstudio met een focus op esthetiek en modulaire systemen. Thomas, een gepassioneerde productontwerper, streeft ernaar om creatieve oplossingen te bieden voor diverse behoeften, of het nu gaat om het ontwerpen van meubels, verlichting, accessoires of andere producten. Zijn expertise ligt in het vinden van ‘out of the box’ oplossingen die perfect aansluiten bij de wensen van de klant. FaagDesign staat garant voor unieke en doordachte ontwerpen die de verwachtingen overtreffen.

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"HELEMAAL Super. Dit bedrijf is een uitkomst. Wat je ook maar nodig hebt of bedenkt, zij kunnen het maken. Sybrandus, 1 van de vele creatievelingen weet je te inspireren met ideeen waar je zelf nooit op zou komen."
Olivier Nesenbrand
Paviljoen Sterrebos