Word partner

Staal
plantenbakken

Ken je dat gevoel? Dat je handen weer beginnen te jeuken om je tuin eindelijk zomerklaar te maken? Of om die tuin na jaren weer eens flink onder handen te nemen? Je kijkt er weer naar uit om je tuin er weer prachtig uit te laten zien met een mooie selectie aan bloemen en planten. Die je in de gaafste plantenbakken kunt plaatsen.

Stalen plantenbak kopen?

Bij Staallokaal maken we de mooiste plantenbakken volledig op maat. Geef je tuin een unieke uitstraling met een cortenstaal plantenbak. Deze prachtige, stijlvolle plantenbakken geven een warme, natuurlijke uitstraling aan je tuin en zijn praktisch onverwoestbaar! Deze plantenbakken zijn bestand tegen regen, wind en kou en kun je zonder problemen het hele jaar buiten laten staan.

Daarnaast zijn ze volledig onderhoudsvriendelijk. Dat betekent dat je de plantenbak na aanschaf bijna geen aandacht hoeft te geven. De typerende roestlaag beschermt de plantenbak van top tot teen.

Met een cortenstaal plantenbak maak je bij het volgende tuinfeest of barbeque ongetwijfeld indruk op je familie en vrienden.

Plantenbak voor buiten

Zoek je een mooie plantenbak voor buiten? Dan kun je niet om een plantenbak van cortenstaal heen. Je hebt ze zelf vast wel eens ergens gezien, want ze worden steeds populairder. En dat is niet gek, vinden wij. Wij durven zelfs te zeggen dat ze in iedere tuin een blikvanger zouden zijn.

Met de juiste plantenbak creëer jij eenvoudig de juiste sfeer. Een cortenstaal plantenbak geeft een frisse kleur aan je tuin en zorgt letterlijk voor hoogte en diepte in je tuin. Met een strak vormgegeven vierkante plantenbak of industriële plantenbak geef je je tuin een moderne uitstraling.

Daarnaast kun je ze als terrasafscheiding en plantenbak in één gebruiken en als plantenbak aan de schutting. Dus of je nou een grote of kleine tuin hebt, of opzoek bent naar een plantenbak voor op het balkon, dat kan het beste met een plantenbak van cortenstaal.

Ga in een grote tuin voor een grote plantenbak als echte eye catcher. En in een kleinere tuin of op je balkon kun je kiezen voor een kleinere variant, bijvoorbeeld een kruiden plantenbak.

Cortenstaal plantenbak op maat

Bij Staallokaal draait het om maatwerk. Doordat we onze plantenbakken geheel op maat kunnen maken, kunnen we de mooiste plantenbakken voor iedere tuin maken. Passend bij iedere wens en in elke tuin. En wil je de plantenbak personaliseren? Het is zelfs mogelijk om er een naam of logo uit te snijden.

Maar wij gaan zelfs verder dan dat. Zoals je je kunt voorstellen zijn de meeste cortenstaal plantenbakken voor op de grond. Wij kunnen ook een plantenbak op maat maken die je aan de schutting kunt hangen of aan de muur kunt bevestigen. Dus zelfs met een kleine tuin of balkon kun je genieten van de prachtige uitstraling van cortenstaal.

Plantenbak voor op je balkon

Ben je van mening dat jouw balkon wel wat opgefleurd kan worden? Door een aantal plantenbakken of bloembakken over de reling te hangen, maak je je balkon meteen een stuk gezelliger!

Natuurlijk fleur je het balkon nog verder op door leuke plantjes en bloemen in je nieuwe plantenbakken te plaatsen. En je kunt het geheel afmaken door zelfs een kleine plantenbak op de grond te plaatsen.

Je kunt het lekker speels maken door een vierkante plantenbak te combineren met een rechthoekige plantenbak of zelfs een ronde plantenbak. Dit geeft een extra dimensie aan je balkon.

Cortenstaal Plantenbakken