Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Staal
op maat

Bij ons kun je terecht voor speciale stalen producten zoals een gave vuurkorf, houtopslag, een tafel of zelfs een brievenbus. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het. Daarom gaan we een stapje verder en bieden we je de mogelijkheid om je eigen visie te laten vereeuwigen in een prachtige staal op maat constructie.

Wij staan namelijk niet voor standaard producten, maar écht maatwerk.

Zo hebben we al veel producten op maat gemaakt. Een sportpark voor de personal trainer gym Gustafit, maar ook een stalen trap voor weer iemand anders.

Cortenstaal Plantenbakken

Hoe gaat staal op maat in z’n werk?

Stel, je droomt van een mooi staalproduct op maat, maar lassen en het bewerken van staal zijn niet echt je fort. Wat doe je dan?

Dan schakel je de jongens en meiden van Staallokaal in. Wij denken vanaf stap 1 met je mee om een uniek product van staal te ontwerpen. We dragen allemaal ons steentje bij met maar één doel: jou een product van staal op maat te geven die je met trots op een feestje laat zien.

Maar staal op maat is meer dan een party trick. Staal op maat is staal met een verhaal. Jouw creatieve ideeën zijn een realiteit geworden.

Misschien heb je geen extreem gecompliceerd idee en wil je gewoon een van onze bestaande producten bestellen met een persoonlijke touch. Ook dat is mogelijk.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Staal op maat is een breed begrip. En daarvoor hebben we gekozen met een reden. De mogelijkheden zijn oneindig en de gebundelde krachten van het Staallokaal talent onbeperkt. Daarom kun je bij ons voor alles terecht.

Om je toch een idee te geven van de mogelijkheden, is hier een greep uit wat we kunnen maken:

  • Stalen deur op maat
  • Stalen frame op maat
  • Stalen tafel op maat
  • Stalen rek op maat
  • Stalen trap op maat

Zelfs een stalen sportpark voor de ultieme home gym is mogelijk. Wil je jouw prachtige, knotsgekke of extreem functionele idee werkelijkheid zien worden? Neem dan vooral contact via de knop hieronder.

Het staal op maat productieproces

Het massa productieproces van de meeste producten tegenwoordig lijkt haast op een zwarte doos. Je plaatst een bestelling, vervolgens gebeurt er iets waarvan je niks weet en dan ligt er ineens een pakketje op je deurmat.

Dat doen wij net iets anders. Een product dat voor jou op maat gemaakt wordt, zal een bijzonder plekje in je hart krijgen. Daar wil je zoveel mogelijk bij betrokken zijn. Daarom lijkt ons productieproces meer op een kijkdoos dan een zwarte doos. We nemen je volledig mee in het proces en de techniek.

Jouw opdracht wordt van A tot Z uitgevoerd door een groep talenten die uitsluitend op lokaal niveau werken. Bij sommigen van ons begon de liefde voor techniek al voordat ze een kleurplaat inkleurden.

Anderen komen van de kunstacademie en bedenken de mooiste ontwerpen en ideeën. Ieder heeft zijn eigen kracht en specialiteit. Met z’n allen bij elkaar zijn we een groep creatieve doeners!

De 4 pilaren van Staallokaal

Staallokaal is ontstaan met 4 kernwaarden in het achterhoofd. Deze kernwaarden vormen de pilaren waar het bedrijf op gebouwd is.

Deze kernwaarden zijn uit te drukken met de letters LTS & U. Deze letters hebben een dubbele betekenis:

Lokaal, Transparant, Samen & Uniek < > Lagere Technische School & universiteit

Om tot het beste resultaat te komen, hebben we iedereen nodig. Wat je achtergrond ook is, iedereen voegt iets van waarde toe. Mensen verbinden en samen komen tot de meest waanzinnige, maar ook menselijke producten.

Een streep door de wegwerpcultuur

Wij zijn klaar met de alles overheersende wegwerpcultuur van de 21e eeuw. Slechts een enkeling schenkt nog aandacht aan vakmanschap en de kwaliteit van een product. Alles moet sneller en goedkoper. En dan kom je al snel uit bij een matig gefabriceerde vuurkorf die elke zomer weer vervangen moet worden.

Of ‘hebbedingetjes’ uit China, waar de werkomstandigheden en kwaliteit van een product derderangs zijn. Alles om de kostprijs te drukken.

Maar we willen niet klagen. We willen laten zien dat dit anders kan. Daarom werken wij samen met lokale vakmannen en vrouwen, die garant staan voor kwaliteit. Dat is waar wij ons op focussen.
Bij een staal op maat opdracht ben je er van verzekerd dat jouw product nog jarenlang meegaat. Minder afval, minder verspilling én een unieke ervaring.

Wordt jouw visie binnenkort werkelijkheid met staal op maat?

Loop je rond met een prachtig idee voor een stalen product, maar heb je tot nu toe nog niet de juiste partij gevonden om het te verwezenlijken? Neem dan snel contact met ons op. Dat kan met het formulier hieronder, een belletje of gewoon laagdrempelig met een appje.

Hopelijk maken we binnenkort jouw staal op maat droom werkelijkheid!

Lokaal

“Het zit ‘m in de naam.”

Alles lokaal, dat is ons uitgangspunt. Al onze projecten, designs en producten worden uitsluitend bedacht en gemaakt met lokale talenten en ondernemers. Daarmee bedoelen we dat alles van Nederlandse bodem komt.

100% Dutch design. En daar zijn we trots op.

Transparant

We nemen je mee in dit hele proces. We willen je niet alleen laten zien hoe we iets maken, maar je ook de ruimte geven om mee te denken en te genieten van hoe jouw visie werkelijkheid wordt.

Samen

Hoe meer zielen hoe meer ideeën.

Door de juiste samenwerkingen aan te gaan, kunnen we komen tot een echt circulaire gemeenschap en een duurzaam product. Samen kunnen we zoveel meer dan alleen. Laten we elkaars talenten benutten en echt iets moois neerzetten.

Uniek

Staal op maat van Staallokaal vind je nergens anders. En dat is ook precies het idee.

Ieders wensen en elk product zijn uniek. Daarom zetten wij niet in op goedkope massaproductie, maar op duurzame en unieke producten die passen bij jou. Want zeg nou zelf, als je kon kiezen tussen maatwerk en je lokale bouwmarkt, dan kies je toch voor dat waar je je creativiteit in kwijt kunt?

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"Erg fijne ervaringen met Staallokaal bv. Ik heb hen benaderd voor een specifiek project en er werd snel en enthousiast gereageerd. Heldere communicatie en professioneel werk afgeleverd. Ik ben uiterst tevreden met het resultaat! Voor kleine en grote projecten een absolute aanrader! Dit blijft mijn vaste adres voor staalprojecten."
Rik van de Belt