Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Samenwerking
SSi

Begin 2021 kruisten de paden van SSi en Staallokaal. SSi (SSi Steel Solutions international, KMT Kroon Metal Technology en Sideron, allen bewerkingsbedrijven in de staalbranche) speelt op dat moment al enige jaren met het idee om een eigen product op de markt te brengen. Ze hebben tenslotte de mogelijkheden tot waterstraal-, plasma-, autogeen- en lasersnijden, bewerken op diverse manieren en tot lassen. Alle aspecten voor de productie van een product op basis van Dutch Design, uniek en kwaliteit zijn dus in huis, en dat is ook het doel!
 

Maar wat dan? En hoe dan?

Hier kwam Staallokaal om de hoek kijken. Want waar SSi alle productiefaciliteiten in huis heeft bestaat er nog geen merk gericht op de consument, geen webshop en geen kennis op het gebied van sociale media. Door hier samen te werken en dit samen onder één noemer weg te zetten, staan we samen sterker is de gedachte. 1 + 1 zou hier wel eens 3 kunnen worden en zo was de basis voor een succesvolle maar vooral leuke samenwerking geboren.
De uitkomst hiervan is uiteraard dat we samen een aantal prachtige producten maken die vooral zichzelf verkopen, maar ook zoals we wilden uniek zijn. Het is dan ook met trots te vermelden dat we dit avontuur samen zijn aangegaan!
Mocht er, naast de producten van Staallokaal, ook interesse zijn voor SSi’s mogelijkheden in de Bruggenbouw, Offshore en Wind, Trailerbouw, Scheepsbouw en andere markten dan verwijzen we je graag door naar hun website.