Word partner

Reparatie
hekwerk

Ben jij op zoek naar een partij die jou kan helpen bij de reparatie van hekwerk? Wij bij Staallokaal krijgen regelmatig de vraag of wij bestaande metalen ontwerpen, hekwerk, meubilair en opstellingen kunnen opknappen / reviseren. Lang verhaal kort: Ja, dat kunnen wij zeker!

Graag zelfs, wij geloven namelijk dat producten een tweede leven verdienen. Met de juiste zorg kunnen producten weer jaren mee! Kunnen wij o.a. jouw hekwerk een tweede leven geven door dit te repareren? Vraag vandaag nog een offerte aan of contact ons voor de mogelijkheden.

Reparatie hekwerk

Revisie en onderhoud van metalen producten

Ben jij trotse eigenaar van bijvoorbeeld een stalen hekwerk, meubilair of schoorsteen; dan is de kans groot dat je op gegeven moment voor de uitdaging komt te staan dat spullen als deze op den duur haar glans verliezen. Door de blootstelling aan de Nederlandse weersomstandigheden (of simpelweg door veelvuldig gebruik) is de kans groot dat het op een gegeven moment slijtage gaat vertonen.

Misschien zijn er beschadigingen te zien, is de coating om sommige plekken aangetast of vind je roestplekken. Als trotse eigenaar is dit een doorn in het oog. Daarnaast kan het de functionaliteit flink in de weg zitten of nog erger, het brengt de veiligheid in gevaar. Een logische stap om hier wat aan te doen en de producen te laten reviseren om zo de levensduur aanzienlijk te verlengen. Afijn, de volgende uitdaging biedt zich aan: waar ga je een partner vinden die gespecialiseerd is in het restaureren en onderhouden van deze stalen producten?

Betrouwbare partner

We zullen je de zoektocht besparen, je bent op de juiste website gekomen. Door de jaren heen heeft Staallokaal voor meerdere opdrachtgevers uiteenlopende metalen producten onderhouden, gerepareerd en gereviseerd. Graag vertellen we hoe het proces eruit ziet wanneer je een aanvraag bij ons doet.

Inventariseren

Het moment dat je een aanvraag bij ons doet voor reparatiewerk nemen we spoedig contact met je op. Door je een aantal vragen te stellen en foto’s te bekijken krijgen we een goed beeld van de situatie en het gebruik van het product. Wat er precies moet gebeuren is namelijk erg afhankelijk van de omgeving, het gebruik en de basis condities van het metaal / staalwerk.

Op deze manier kunnen we vaak al snel een uitgebreid en transparant voorstel doen over wat er moet gebeuren.

Oplossing op maat

Vaak is alleen coaten simpelweg niet genoeg om het product een tweede leven te geven. Door de juiste inspectie kunnen wij slijtagedelen en metaalmoeheid herkennen en vervangen. Een ander punt waar wij extra aandacht aan geven is de manier van behandeling van het materiaal. Dit omdat veel hekwerk en meubilair niet juist is gecoat. Indien nodig ontlakken we de producten en zorgen voor een nieuwe coating.

Demonteren en monteren

Om jou helemaal te ontzorgen vallen demonteren en monteren ook onder de reparatie diensten van Staallokaal. Dit geeft ons direct de mogelijkheid om eventuele zwakheden en/of verbeterpunten van de huidige situatie te herkennen. Alles om de producten nog langer mee te laten gaan.

Doorvoeren verbeteringen

Wanneer we de producten toch al in onze handen hebben voor het revisiewerk, is een kleine verbetering al snel doorgevoerd. Met onze technische kennis kunnen we het vaak niet laten om net dat stapje verder te gaan. Alles om de levensduur van de producten te verlengen.

Een streep door de ‘wegwerpcultuur’

Tegenwoordig heerst er een enorme ‘wegwerpcultuur’, waar vakmanschap en de eeuwigheid van een product plaats heeft gemaakt voor telkens maar nieuw kopen. Bij Staallokaal zijn wij overtuigt dat dit anders kan en moet. De basis van veel producten (meubels, hekwerk, schoorstenen, bloembakken etc.) is vaak nog goed. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat producten er weer uit zien als nieuw en nog jaren meegaan.

Reparatie van hekwerk nodig?

Het feit dat je deze pagina leest, bewijst dat ook jij de waarde inziet van repareren/restaureren en niet bij wil dragen aan de ‘wegwerpcultuur’. Met een grote glimlach gaan we graag voor je aan de slag! Of de producten nu gemaakt zijn van gietijzer, metaal of roestvrij staal (RVS) wij hebben de kennis en middelen in huis om de producten weer een tweede leven te geven. Van poedercoaten, thermisch verzinken, natlak spuiten, ontlakken of enkel stralen; wij kunnen het allemaal. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op.

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"Nadat ik verteld had wat een beetje de bedoeling was kwamen de mannen van Staallokaal al heel snel met nog mooier ideeën voor onze parkeerplaatsen. Nadat wij tevreden waren met de opzet hebben we akkoord gegeven op de order. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Bedankt voor deze fijne samenwerking, jullie zijn echte vakmensen! "
Sander Roorda