Word partner

oplossing
op maat

Een project van staal, dat is een uitdaging die wij maar al te graag aangaan. Het zit ‘m natuurlijk ook in de naam. Maar wist je ook dat wij veel meer projecten uit kunnen voeren? Door samenwerkingen met andere lokale bedrijven zoals onder andere Tafelsmaak, kunnen wij opdrachten aan die verder gaan dan staal.

Kantoorprojecten, gym-projecten, horeca-projecten en meer. Voor ieder project bedenken wij een oplossing op maat. Een proces waarbij we jou natuurlijk van A-tot-Z betrekken. Pas wanneer jij volledig tevreden bent, gaan we over tot het bouwen en uiteindelijk het plaatsen. Alles is er op gericht om jou 100% tevreden terug te laten denken op je project.

Jouw project bij Staallokaal

1. Jouw wensen
2. De ontwerpfase
3. De uitvoering
4. Oplevering op locatie
 

Jouw wens is het startpunt

Een geslaagd project is gebouwd op een goede fundering. Daarom hebben we eerst een kennismakingsgesprek waarin we al jouw dromen, wensen en eisen op een rijtje zetten. Heb je duurzame ambities? Weet je al wat voor sfeer jouw project uit moet stralen? Dit is het moment dat we jou en jouw project leren kennen.
 
 

De ontwerp fase van jouw project

Pas wanneer we alles op een rijtje hebben gaan we aan de slag. Onze professionele ontwerpers hebben jaren ervaring in het vak en weten precies hoe ze jouw ideëen kunnen vertalen naar een werkbaar concept. Het concept wordt, in samenwerking met jou, uitgewerkt tot een 2D en 3D schets van het uiteindelijke product.
 
 

De uitvoering van jouw project

In deze fase beginnen we met de bouw van het project. De conceptschetsen beginnen nu een echte vorm aan te nemen. Natuurlijk wordt je ook in dit proces nauw betrokken. Om iets wat begonnen is in jouw hoofd langzaam werkelijkheid te zien worden, is immers de helft van het plezier.
 
 

De oplevering op locatie

Het moment waar we met z’n allen naar toe geleefd hebben: De oplevering van jouw project. Na alle gesprekken en ontwerpen, is dit het moment dat alles echt tot leven komt. Omdat we de meeste van onze projecten modulair bouwen, monteren we het ter plekke op de eindbestemming. Een mooie afsluiting voor een mooie samenwerking.