Advies nodig? Bel ons 085 822 72 67

Stalen bijzettafels

Stalen bijzettafels
op maat

Een stalen salontafel, maar standaard is ‘ie zeker niet.

Je bent op zoek naar die ene unieke salontafel die in jouw interieur past, strakke lijnen heeft maar tegelijkertijd ook praktisch is. Een salontafel waar techniek en design samenkomen. Een tafel die gemakkelijk schoon te houden is, maar eentje die ook stabiel op de grond staat. Kortom, een stalen salontafel die aan al jouw wensen voldoet. Klinkt dat als onmogelijk? Niet voor Staallokaal.

Met een plaatdikte van slechts 5mm en de juiste zetting (het in een hoek zetten van staal), is deze salontafel uniek. Het laat de tafel optisch gezien bijna zweven, maar tegelijkertijd zorgt het staal voor een industriële uitstraling. Maak je geen zorgen over beschadigingen, want de toplaag is in een blanke lak gezet. Kringen, krassen of stoffen maken geen kans! Afhankelijk van binnen of buitengebruik leverbaar in staal, cortenstaal of rvs.

Ben je onder de indruk van de salontafel maar gaat je voorkeur uit naar andere afmetingen? Geen probleem, samen maken wij er een echte blikvanger van voor in jouw woonkamer of op je terras. Neem contact met ons op voor meer informatie.