Advies nodig? Bel ons 085 822 72 67

Toonbanken

Toonbanken die
gezien mogen worden

Een toonbank in een winkel is iets waar we vaak niet naar kijken, niet eens over nadenken of waar we de aandacht op vestigen. Want een toonbank, tafel of rek staat er gewoon. Het is een onmisbaar item, maar krijgt vaak niet de aandacht die het verdient. Voor deze verswaren zaak is er over elke toonbank nagedacht!

Verswaren zaak in hartje Groningen

Een verswaren zaak waar het grootste gedeelte van het assortiment uit Nederland – zelfs uit de Groningse bodem – komt. Zoveel mogelijk lokale producten, om de voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Je vindt het bij Lente Verswaren. En al deze verswaren moeten natuurlijk gepresenteerd worden voor het winkelend publiek. En dat is het moment dat Lente Verswaren met ons – Staallokaal – in contact kwam.

Strakke en overzichtelijke toonbanken

De toonbanken in de winkel zijn zo ontworpen, dat ze ruim genoeg zijn voor alle verswaren, zonder de winkel een volle en donkere uitstraling te geven. De stalen frames geven een industriële touch aan het geheel en de witte vlakken maken dat de winkel ruimtelijk blijft ogen. Geheel naar wens van de klant zijn de toonbanken in verschillende hoogtes en lengtes ontworpen en gemaakt.

 

Ook een toonbank op maat?

Een toonbank of opstelling is een essentieel onderdeel in jouw winkel(ruimte). Wil je ook meerdere toonbanken of opstellingen die passen bij de (huis)stijl van jouw ruimte? Dan helpen wij jou graag verder met het realiseren van jouw wensen!

Klik op onderstaande foto’s om deze in groot formaat te zien.