Word partner

Staallokaal logo wit

Windschermen

Uit de wind
in de zon

Het Nederlandse weer, we kunnen het er oneindig over hebben. Maar over één ding zijn we het vaak massaal eens: wanneer de eerste zonnestralen zich laten zien, willen we allemaal op het terras zitten. Of dit nu tijdens het voorjaar is, na een regenachtige zomer of in het najaar. De gezelligheid op het terras doet ons goed! En daarom zijn windschermen voor iedereen – zowel voor de horeca ondernemer als klant – een uitkomst. Er kan optimaal van de zon genoten worden, zonder een koude of harde wind.

Forum Groningen

Voor het Forum in Groningen hebben wij meerdere windschermen ontworpen en gemaakt. Belangrijk detail: de schermen zijn goedgekeurd door de stadsarchitect van Groningen, anders mocht dit niet geplaatst worden. Want ook in Groningen wil iedereen kunnen genieten van de zon en gezelligheid. Het terras bevindt zich op een centrale locatie in het centrum, met weinig beschutting. Juist op die plekken biedt het plaatsen van windschermen een uitkomst.

Aan elk detail is gedacht

De windschermen bieden bescherming tegen de wind, maar zorgen nog steeds voor een open zichtveld dankzij de glazen bovenzijden. Uiteraard is dit – 8mm dik – veiligheidsglas, zodat dit tegen een stootje kan. Om het geheel een warme en natuurlijke uitstraling te geven, heeft de onderkant van elk windscherm een bloembak gekregen (waar groen in geplaatst kan worden) met een hardhouten afwerking. Om in te kunnen spelen op verschillende windrichtingen, heeft elk individueel windscherm wieltjes aan de onderkant gekregen. Op die manier worden de schermen makkelijk verplaatst en kunnen er meerdere zithoeken gecreëerd worden. Voor deze klant is er gekozen voor een poedercoat afwerking van het staal, in een donkergrijze kleur.

Ook een windscherm op maat?

Wil jij een windscherm voor jouw horecagelegenheid of voor in de tuin? Alles is mogelijk met maatwerk. Naast poedercoat staal, kan er ook altijd voor de warme uitstraling – en populaire – van cortenstaal gekozen worden. Samen kijken we naar de gewenste afmetingen, materialen en details.
Klik op onderstaande foto’s om deze in groot formaat te zien.