Advies nodig? Bel ons 085 822 72 67

Maatwerk pergola

Een groene
verticale oase

Of je nu een grote tuin hebt of een kleine(re) stadstuin, van voortuin tot een horecagelegenheid: een pergola zorgt voor een groene en natuurlijke uitstraling. Een ware groene oase, zonder dat het veel ruimte in beslag hoeft te nemen. De perfecte oplossing voor elke buitengelegenheid!

Stalen pergola op maat

Maatwerk pergola

Ook deze klant wilde graag een groene oase in de tuin creëren. In dit geval waren planten in de volle bodem of bloembakken niet genoeg, het groen moest ook de hoogte in. Daarom is het idee ontstaan voor een maatwerk pergola, die in lijnen meeloopt met het huis. De pergola heeft een groene verzinkte en gepoedercoate afwerking gekregen, zodat deze onderhoudsvrij is. Het hele terras gedeelte wordt omringd door de pergola, waar komend voorjaar de eerste (groeiende) planten zichtbaar zullen zijn. De pergola is zelfs in hoogte verstelbaar! Samen met Tafelsmaak – ook ondernemers uit Groningen – hebben wij dit project gerealiseerd.

Ook een pergola op maat?

Wil jij een pergola voor in de tuin of misschien zelfs voor een horecagelegenheid? Alles is mogelijk met maatwerk! Denk aan het gewenste formaat, de juiste vormen en het meest geschikte materiaal. Naast een poedercoat stalen pergola, is het ook mogelijk om voor de warme – en industriële – uitstraling van een cortenstaal pergola te kiezen. Want ook cortenstaal is geschikt als basis voor een pergola.

Klik op onderstaande foto’s om deze in groot formaat te zien.