Advies nodig? Bel ons 085 822 72 67

Maatwerk koffiebar

Een koffiehoek
op kantoor

Is er tegenwoordig een kantoor te vinden zonder koffiebar of koffiehoek? Een plek waar collega’s of flexwerkers een kop koffie, thee of fris kunnen halen. Een plek waar even een moment van social interactie plaatsvindt. Een koffiebar of koffiehoek is nagenoeg onmisbaar deze dagen.

Paviljoen Sterrebos

Paviljoen Sterrebos is een uniek restaurant in Groningen, waar je naast heerlijk lunchen en dineren, ook de mogelijkheid hebt tot het reserveren van een vergaderruimte. Op de verdieping waar de vergarderruimtes te vinden zijn, ontbrak alleen nog een koffiebar. Zo is in overleg met Paviljoen Sterrebos een op maat gemaakte koffiebar ontworpen en gerealiseerd.

Vakmanschap met een industriële touch

De koffiebar is zo ontworpen dat deze precies in de hoek past voordat je de vergaderruimtes tegemoet loopt. Het frame bestaat uit een stalen constructie, gepoedercoat in een donkergrijze RAL kleur. Om de bar een warme(re) uitstraling te geven, zijn de buitenzijden afgwerkt met hout. Op die manier komen de details van vakmanshap, met een vleugje industrieel perfect samen. De koffiebar is inclusief houder gemaakt (bovenop de bar, waar zakjes suiker etc. in bewaard worden).

 

Ook een koffiebar op maat?

Mag een koffiebar of koffiehoek bij jou op kantoor of vergaderruimte ook niet ontbreken? Dat begrijpen wij als geen ander. Laten we samen naar de mogelijkheden kijken. Misschien onder het genot van een bakje koffie?

Klik op onderstaande foto’s om deze in groot formaat te zien.