Advies nodig? Bel ons 085 822 72 67

Dakterras Bar

Een (verborgen)
pareltje

In het hart van Groningen, bovenop het iconische Forum Groningen, werd een droom werkelijkheid: een dakterras met een adembenemend uitzicht over de bruisende skyline van de stad. Dit project laat de unieke visie van Staallokaal zien: het creëren van maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen van de klant en de omgeving. In samenwerking met Tafelsmaak hebben we een buitengewoon resultaat neergezet dat niet alleen functioneel is, maar deze bijzondere locatie nog mooier maakt.

Forum bar Staallokaal

Uitdagend ontwerp

Het ontwerp van het dakterras bracht de nodige uitdagingen met zich mee, vooral vanwege de specifieke eisen gesteld door de stadsarchitect van Groningen. Een van de belangrijkste vereisten was dat de bar vanaf de begane grond niet zichtbaar mocht zijn, wat leidde tot een zorgvuldige afstemming van afmetingen en functionaliteit.

Samenwerking met Tafelsmaak

Om het beste resultaat te garanderen, sloegen we de handen ineen met Tafelsmaak, een expert op het gebied van maatwerkmeubilair. Door onze krachten te bundelen hebben we de ideale combinatie kunnen maken tussen functionaliteit en design.

Prachtig terras

Ondanks de uitdagende ontwerpvereisten slaagden we erin een prachtig dakterras te realiseren dat perfect past bij de omgeving van het Forum Groningen. Met voldoende ruimte voor zowel een bar als een winterstalling, biedt dit terras een idyllische setting voor onvergetelijke zomeravonden en geeft het een extra dimensie aan de levendige sfeer van de stad Groningen.