Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Poedercoating
Groningen

Ben je op zoek naar een bedrijf in poedercoating in Groningen? Staallokaal is jouw betrouwbare Groningse partner op het gebied van poedercoating. Of dit nu is voor industriële toepassingen, architecturale projecten of het mooier maken van jouw producten, onze poedercoat diensten zijn volledig afgestemd op jouw behoeften. Poedercoating is dé oplossing om metalen oppervlaktes te beschermen en te verfraaien. Ontdek hoe staallokaal jou kan helpen!

Snel een prijs weten voor het poeder coaten van jouw producten, vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Poedercoating Groningen
Cortenstaal poort poedercoating

De voordelen van poedercoating

Poedercoating is een populaire manier om metalen oppervlaktes te beschermen en te verfraaien. Naast deze voor de hand liggende voordelen biedt poedercoating nog een tal van andere voordelen. Hieronder alle voordelen op een rijtje:

Duurzaam

Wil je dat producten lang meegaan, is poedercoating een van dé oplossingen. Door de beschermende laag van de poedercoating zijn producten bestand tegen krassen, slijtage, corrosie en zelfs de meest extreme weersomstandigheden. Op deze manier worden metalen oppervlaktes langdurig beschermd en gaan de producten stukken langer mee.

Milieuvriendelijk

Alhoewel je dit niet direct zou denken is poedercoating een milieuvriendelijke oplossingen in tegenstelling tot andere traditionele coatings. Een poedercoat laag bevat namelijk geen oplosmiddelen of andere schadelijke chemicaliën die schadelijk kunnen zij voor het milieu.

Consistente dekking

Door de gelijkmatige verdeling van de poeder laag in combinatie met de consistente dekking kun je zelfs de meest complexe vormen een mooi uiterlijk geven. Zelfs op de moeilijkst te bereiken plekken kan de poeder coat laag zich hechten. Zo heb je altijd een zeer strak resultaat voor alle gepoedercoate producten.

Veel verschillende kleuren

Een groot voordeel van poeder coaten is dat het in enorm veel verschillende kleuren te verkrijgen is. Bij Staallokaal kun je kiezen uit elke beschikbare RAL kleur. Op deze manier kun je nagenoeg aan alle ontwerp eisen voldoen als het gaat om kleur.

Bestand tegen chemicaliën

Voor toepassingen van producten in veeleisende omgevingen (denk aan chemicaliën en zuren), is poedercoating dé oplossing. Door de bescherming tegen deze stoffen gaan producten ook in deze omgevingen enorm lang mee in vergelijking met andere soorten coatings.

Onze poedercoating diensten in Groningen

Met onze poedercoating diensten in Groningen kunnen wij een breed scala aan oplossingen bieden voor jouw project. Of dit nu gaat om het beschermen van producten of het verfraaien van metalen oppervlaktes. Een ervaren team staat voor jou klaar, voor kleine en grote projecten. Graag denken we in het voorstadium met je mee over de beste oplossingen op esthetisch en economisch gebied.

Dankzij onze lokale aanwezigheid in Groningen kunnen wel snel en efficiënt werken. Zo profiteer jij van korte doorlooptijden en persoonlijke service. Onze focus ligt naast het bieden van kwaliteit ook op het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten.

Expertise in metaal

Staallokaal is jouw partner op het gebied van metalen voor binnen en buiten. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jouw metaal projecten naar een hoger niveau tillen. Of dit nu gaat om cortenstaal keerwanden, stalen pergola’s of designmeubelen. Graag nodigen we je uit om onder het genot van een kop koffie kennis te maken om zo samen de mogelijkheden tot samenwerken te verkennen.

Kunnen wij jou ook helpen?

Ben jij op zoek naar een bedrijf die jou kan helpen met het poedercoaten in Groningen? Zoek niet verder! Staallokaal is jouw partner op het gebied van poedercoaten. Of dit nu gaat om industriële onderdelen, het verfraaien van meubels of het herstellen van beschadigde oppervlaktes. Wij hebben de expertise in huis om jouw project tot een succes te maken. Ons jonge en toegewijde (Groningse) team, staat klaar om jou te helpen. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang snel jouw prijs. Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"Inmiddels al meerdere projecten door de mannen van Staallokaal laten ontwerpen en ontwikkelen. Wat een vakmannen. Ik voorspel een gouden toekomst als deze heren op dit niveau door blijven presteren."
Caliclub