Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Pakketbrievenbus

Een pakketbrievenbus van Staallokaal is praktisch onmisbaar

Een pakketbrievenbus is een soort brievenbus die vandaag de dag erg populair is. Dat is ook niet gek, want steeds meer aankopen worden via internet gedaan. Er worden vandaag de dag meer pakketjes dan ooit verstuurd en dit aantal zal alleen maar verder toenemen. Met een pakketbrievenbus kun jij je pakketje voortaan altijd ontvangen!

Altijd je pakketje ontvangen met een pakketbus

De pakketbussen van Staallokaal zijn stijlvol van buiten en tegelijkertijd erg praktisch in gebruik. Met een pakketbrievenbus hoef je nooit meer te wachten op een pakketje te wachten. Want in een pakketbrievenbus kan de postbode jouw pakketje veilig kwijt.

Je zult nooit meer een afhaalbericht ontvangen en je pakketje pas over een werkdag op te hoeven halen. Want we weten allemaal hoe vervelend dat is als je er al de hele dag naar uit hebt gekeken.

Daarnaast hoef je nooit meer naar een afhaalpunt en hoeft de postbode nooit meer bij de buren aan te bellen. In een pakketbus wacht je bestelde pakketje voortaan op jou, in plaats van andersom!

Veilig en tijdbesparend

Met een pakketbrievenbus hoef je nooit meer een extra ritje naar dat afhaalpunt te maken. En niet alleen jij bespaart tijd, ook de pakketbezorger hoeft geen extra kilometers meer te maken. Bij de eerste bezorgpoging kunnen ze jouw pakketje namelijk meteen afleveren.

Behalve dat je er flink wat tijd mee bespaart, is een pakketbus ook nog eens superveilig. Dankzij ons speciale mechanisme kunnen de pakketjes er namelijk alleen door jou worden uitgehaald. Diefstal is dus niet mogelijk.

Een pakketbus van Staallokaal wordt gemaakt van cortenstaal en is hierdoor niet alleen veilig, maar ook nog eens erg duurzaam en praktisch onmisbaar.

Op maat gemaakt

Wij maken onze pakketbrievenbussen volledig op maat. Zodat de pakketbus perfect op jouw oprit of in de voortuin past. Dankzij het cortenstaal zijn onze pakketbrievenbussen weerbestendig en gaan ze jarenlang mee.

En als je specifieke wensen hebt, gaan we graag aan de slag. Wil je bijvoorbeeld jouw huisnummer op de pakketbus hebben? Geen probleem! Wij kijken graag met je mee naar de beste oplossing voor jouw pakketbrievenbus.

pakketbrievenbus cortenstaal