Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Metalen
pergola

Ben je op zoek naar een metalen pergola? Zoek niet verder. Staallokaal is gespecialiseerd in metalen producten voor buitenruimtes. Ons team staat klaar om samen met jou jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Wij maken jouw metalen pergola volledig op maat, ongeacht de afmetingen of kleuren. Alles om de pergola volledig aan jouw wensen te laten voldoen. Van idee tot plaatsing staan we voor je klaar.

Wil jij graag een metalen pergola in de tuin? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Stalen pergola op maat

Wat zijn metalen pergola’s?

Metalen pergola’s zijn stijlvolle (soort van) overkappingen die worden gebruikt in buitenruimtes als tuinen, terrassen en patio’s. Vaak gemaakt uit stevige metalen frames met een open boven- en zijkant. Vaak worden de frames bedenkt met klimplanten als wijnstokken zodat zij een fraaie toevoeging zijn aan de buitenruimte. Pergola’s zijn niet alleen een aantrekkelijke toevoeging voor het oog maar hebben ook functionele voordelen. Hierbij kun je denken aan schaduw, privacy en ondersteuning voor plantengroei.

Gebruik van een (metalen) pergola

Naast dat je een pergola perfect kan gebruiken in de tuin als schaduwplek doordat er door het frame heen klimplanten zijn gaan groeien of gebruik is gemaakt van een schaduwdoek, dient het ook als welkome toevoeging aan elke buitenruimte door het luxe uiterlijk. Met een pergola kun je daarbij bijvoorbeeld schaduwrijke zithoeken in tuinen maken, overdekte loopbruggen tussen twee gebouwen creëren of wandelpaden verrijken doordat klimplanten gemakkelijk ondersteuning vinden.

En waarom zou je kiezen voor een pergola gemaakt van metaal in plaats van hout of kunststof? Een goede vraag. Door het frame te maken uit stevig metaal ben je verzekerd van een lange levensduur zonder veel onderhoud. Dit omdat pergola’s uit metaal bestand zijn deze de elementen, wel zo prettig wanneer een pergola buiten wordt geplaatst.

Maatwerk is onze tweede naam

Onze metalen pergola’s zijn geen standaardoplossingen. Elk project wordt volledig op maat gemaakt zodat jij verzekerd bent van een unieke oplossing. Jouw visie wordt werkelijkheid. Heb je nog een beetje hulp nodig om jouw visie vorm te geven? Geen probleem, onze ontwerpers staan klaar om jouw ideeën om te zetten naar werkelijkheid. Zo kan jij je fantasie de vrije loop laten.

Of je nu op zoek bent naar een metalen pergola van 2 meter, 5 meter of zelfs nog groter; voor alles hebben wij een stijlvolle oplossing. Doordat wij gespecialiseerd zijn in diverse metalen, heb je bij ons de keuze (we kunnen je hier uiteraard ook in adviseren). Wil je bijvoorbeeld een pergola van cortenstaal of heb je liever een stalen pergola met een poedercoating met RAL-kleur naar keuze?

Samen een positieve impact op de wereld

Staallokaal zet zich in om hoogwaardige metalen oplossingen te maken, maar ook om een positieve in druk te laten op de wereld. Door volledig lokaal te produceren verminderen onze ecologische voetafdruk door lange transportroutes te vermijden. Daarbij maken we o.a. gebruik van ‘groen’ staal dat wordt geproduceerd met behulp van duurzame opgewekte energiebronnen.

Door nét even dat stapje verder te gaan in kwaliteit zorgen we ervoor dat producten extra lang meegaan. Wij doen niet mee aan de ‘wegwerpcultuur’ maar zetten in op langdurige oplossingen.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Overtuigd dat een metalen pergola in jouw buitenruimte hoort? Laten we dan niet wachten! Vraag vandaag nog een offerte (volledig vrijblijvend) aan en ontdek snel hoe wij jouw visie tot leven kunnen brengen. Mocht je vooraf met vragen zitten? Geen nood, je kunt op meerdere manieren deze vragen aan ons stellen. Bel ons op 085 822 72 67, mail ons op info@staallokaal.nl of stuur ons een berichtje via Whatsapp door op de knop rechtsonder in de hoek te klikken.

Dit product is beschikbaar in

Cortenstaal

RVS

Staal met kleur poedercoating

Verzinkt staal

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"Maatwerk ten top! Goed contact gehad met Jesse, goed op de hoogte gehouden en t resultaat is prachtig."
Dennis Nijborg