Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

magneetbord
relatiegeschenk

Deze herinnering blijft hangen

Wie kent ‘m niet: het magneetbord. Ook in dit digitale tijdperk is het een perfect cadeau voor jouw medewerkers, zakenrelaties of klanten. Waarom? Omdat een magneetbord visueel maakt wat er nog moet gebeuren. Van werktaken tot huishoudelijke administratie: alles is in zicht. Dit maakt het magneetbord praktisch, stijlvol én functioneel. Wist je dat wij de magneetborden in Nederland maken, van hoogwaardig staal? Op die manier gaat het lang mee en behoudt het zijn kwaliteit. Je wilt immers een geschenk weggeven dat kwaliteit uitstraalt. Het geschenk straalt namelijk ook deels jouw imago uit.

 

Personaliseer en ze vergeten jou nooit weer

Een magneetbord hangt in het zicht. En juist dit maakt het de perfecte gelegenheid om dit geschenk te personaliseren met jouw (bedrijfs)naam, logo of slogan. Zo blijf jij altijd altijd on top of mind bij de ontvanger. Maak het personaliseren compleet door een gewenste RAL kleur te kiezen voor het magneetbord.

 

Less is more

De basis van het magneetbord bestaat uit één stuk staal, inclusief bevestigingsmateriaal en ophangbakje. Clean, maar toch doordacht. Wil je toch net dat beetje extra toevoegen aan het geschenk? Bijvoorbeeld door een heerlijke fles wijn, een borrelhapje of ander drankje toe te voegen? Geef ons jouw wensen door en wij verzorgen de rest. Want ook de extra toevoegingen komen bij lokale (Nederlandse) ondernemers vandaan.

 

Specificaties

Materiaal: hoogwaardig poedercoat staal
Dikte: 2mm
Kleur: elke RAL kleur mogelijk
Hoogte x breedte x diepte: 50x27x3cm
Levering: 1 magneetbord+1 ophangbakje+bevestigingsmateriaal