Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

LTSU

We kunnen niet wachten om jou mee te nemen in de wereld van het staal en alle bijbehorende mogelijkheden. Verwonder je, laat je inspireren en denk mee. Van een unieke cortenstaal brievenbus of vuurkorf, tot een volledig eigen idee: bij Staallokaal ben je aan het juiste adres. 
Lokaal
Ons vertrekpunt. Alle projecten, ontwerpen en producten worden met lokale talenten en ondernemers bedacht én gemaakt. En met lokaal, zowel producten als talenten, bedoelen we: van Nederlandse bodem. 100% Dutch design. 
Transparant
Omdat we jou willen laten zien hoe iets gemaakt wordt. Hierdoor kun je meedenken, leren én genieten van het product dat tot stand komt. Zelf hebben wij de staalindustrie de afgelopen jaren als een gesloten wereld ervaren en dit kon anders wat ons betreft. Vandaar transparantie. 
Samen
Want met elkaar kom je tot de beste ideeën. Samenwerken is essentieel voor een circulaire gemeenschap en het tot stand komen van een duurzaam product. Samen kunnen we zoveel meer dan alleen. Laten we elkaars talenten benutten, zowel die van jou als van ónze talenten waar wij mee werken.
Uniek
Last but not least: iedereen en elk product kan als uniek worden ervaren of uniek worden gemaakt. Door samen creatief te blijven, wordt alles uniek. Er zijn al zoveel standaard producten te koop, dan is maatwerk toch veel leuker? We nemen je mee in wat allemaal mogelijk is met staal.
Kernwaarden
De kernwaarden van Staallokaal zijn gebaseerd op de letters LTS & U. Deze letters hebben een dubbele betekenis, namelijk:
Lokaal, Transparant, Samen & Uniek < > Lagere Technische School & universiteit
Op deze manier laten we zien dat we iedereen nodig hebben om tot het beste resultaat te komen. Van LTS t/m universiteit; iedereen is even waardevol. We verbinden mensen, maken samen de mooiste producten en laten zien waar het om draait: dat we iedereen nodig hebben, ook jou.
Wil je meer weten over het volledige het verhaal achter Staallokaal? Lees hier meer 
Met technische en unieke groet,
Sybrandus, Jesse, Derkjan en Stefan.