Word partner

Keramiek
tuintafel

Ontdek de perfecte combinatie tussen stijl en duurzaamheid met een op maat gemaakte keramiek tuintafel. Transformeer jouw buitenruimte met een luxe ogend meubelstuk waar het tijdloze karakter van keramiek blad wordt gecombineerd met een strak stalen designframe. Staallokaal heeft ondertussen al jaren ervaring in het creëren van metalen producten voor het buitenleven. Lees verder en ontdek alle mogelijkheden voor een unieke keramiek tuintafel.

Weet jij al wat je wil? Laten we dan niet wachten met jouw visie werkelijkheid te maken. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan!

Tuintafel keramieken blad

De voordelen van een keramiek tuintafel

Wanneer je voor jouw terras een nieuwe eettafel wilt hebben, heb je de keuze uit de wereld aan soorten en modellen. Perfect aansluitend op onze kernwaarde over het geven van een eeuwig leven aan producten zonder in te leveren op design is daar: de keramieken tuintafel. Door keramiek en gepoedercoat staal te combineren ben je verzekerd van een product die er luxe uit ziet én enorm lang mee gaat.

Een aantal voordelen van een keramiek tuintafel op een rijtje:

Bestand tegen UV-straling

Door het blad van de tafel te maken van keramiek voorkomen we een groot probleem met ander soort tafels. Door continue blootstelling aan de zon (hij staat tenslotte buiten) verkleuren veel materialen. Enorm zonde. Een keramisch blad is bestand tegen UV-straling waardoor de kleuren van het tafelblad nog jarenlang levendig blijven.

Gemakkelijk schoon te houden

Dankzij het kermische blad van de eettafel, kun je het gemakkelijk schoonhouden. Keramiek is namelijk gemakkelijk afneembaar. Hierdoor was je algen en andere aanslag er eenvoudig af. Daarnaast heb je geen last van kringvorming wanneer je wijn of koffie morst. Zo weet je zeker dat je tafel altijd schoon en mooi blijft.

Uniek meubelstuk

Een keramieken tuinfafel is een lust voor het oog. De combinatie tussen een strak en netjes gepoedercoat onderstel met het blad geeft het geheel een zeer luxe uiterlijk. Wil je investeren in een uniek en luxe meubelstuk voor jouw terras? Dan kan een keramiek eettafel zeker niet ontbreken.

Geen slijtage & onderhoud

Direct in het verlengde van één van onze kernwaarden ‘een streep door de wegwerpcultuur’ vertoond dit soort tafel geen slijtage. Door de zorgvuldig uitgekozen zeer duurzame materialen (keramiek & staal met poedercoating) kun je vele jaren genieten van de tafel.

Maatwerk keramieken eettafels

Maatwerk is onze tweede naam. Door al onze producten op maat beschikbaar te maken ben jij altijd verzekerd van een uniek meubelstuk. Laat ons jouw visie weten, dan maken we deze maar al te graag werkelijkheid.

Keuze uit meerdere stijlen en patronen

Door het blad te maken uit keramiek heb jij de wereld aan opties. Keramiek is namelijk te verkrijgen in veel verschillende soorten kleuren en patronen, waardoor je altijd een tafel hebt die past bij jouw buitenruimte en voorkeuren.

Diverse maten

Ongeacht of je nu een kleine patio of juist een ruime tuin hebt, wij hebben altijd een oplossing die perfect past bij jouw situatie. Laat ons weten welke formaten jij nodig hebt, dan maken wij het voor elkaar.

Diverse kleuren frames

Het onderstel van de tafel wordt gemaakt van staal met een strakke poedercoating. Deze coating beschermd het staal tegen weersinvloeden. Het mooie aan een poedercoating is dat het beschikbaar is in elke RAL-kleur. Kies je voor subtiel zwart of ga je juist voor een opvallende kleur. Laat je fantasie de vrije loop.

Duurzaamheid: ons ‘stalen’ principe

Naast het bieden van unieke hoogwaardige producten voor onze klanten streven wij er ook naar om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen. Door in te zetten op een aantal peilers als kwaliteit, lokaal produceren, innovatieve ontwerpen en recyclebaarheid zijn we druk bezig een streep te zetten door de gestandaardiseerde ‘wegwerpcultuur’.

Meer lezen over hoe onze aanpak ons onderscheid van anderen in de markt? Lees hier de uitgebreide versie van ons ‘stalen’ principe.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Overtuigd dat een keramieken tafel in jouw buitenruimte niet mag ontbreken? Laat ons weten hoe jij jouw toekomstige tafel voor je ziet door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heb je eerst nog vragen? Stuur ons een mail op info@staallokaal.nl, bel ons op 085 822 72 67 of stuur een Whatsapp bericht via de knop in de hoek.

Hoe wij jouw visie
vormgeven

01 Samen Ontdekken

Bespreken van jouw ideeën en wensen, waarbij we persoonlijk advies geven en oplossingen voorstellen. Samen verkennen we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerpproces.

02 Uniek Ontwerp

We vertalen jouw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Je krijgt de kans om het ontwerp te bekijken, goed te keuren en aanpassingen door te geven. Ons doel is om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

03 Vakkundige Productie

Ons ervaren team gaat aan de slag met de productie, waarbij je de voortgang kunt volgen en regelmatige updates ontvangt. Uiteindelijk leveren we het afgewerkte, op maat gemaakte product bij jou af.

"HELEMAAL Super. Dit bedrijf is een uitkomst. Wat je ook maar nodig hebt of bedenkt, zij kunnen het maken. Sybrandus, 1 van de vele creatievelingen weet je te inspireren met ideeen waar je zelf nooit op zou komen."
Olivier Nesenberend