Word partner

ook voor
de industrie

Staallokaal gaat verder dan projecten en producten rondom huis of op kantoor. Wij hebben – achter de schermen – namelijk ook al jarenlang ervaring binnen de industriële sector.

Zo levert Staallokaal aan transport, industrie, jachtbouw en houtbewerkingsbedrijven. Want ook binnen de industriële sector wordt het steeds belangrijk om lokaal te kunnen schakelen. Binnen de industriële tak denken wij mee tijdens het proces, blijft snel schakelen belangrijk, kunnen wij grote aantallen (en aanvragen) aan en wordt er zoveel mogelijk lokaal geleverd.

Met andere woorden: als Staallokaal leveren wij snel en energiezuinig. En dat is fijn voor jou, de klant.

Als klant heb jij er veel baat bij dat wij zo efficiënt mogelijk produceren. Dit zorgt voor een korte(re) doorlooptijd. Daarom zijn er twee locaties van Staallokaal in Nederland te vinden: het Noorden (Groningen) en het Westen (Dordrecht). Op onze locatie in Dordrecht ligt de focus op de industriële sector. In het kort wat wij voor jou kunnen betekenen:

  • ontwerp + engineering
  • laser snijden
  • plasma snijden
  • water snijden
  • kanten tot 4 meter
  • lassen (roestvrijstaal, S235, Corten)
  • Draai en freeswerk
  • Coaten

 

Jouw industriële opdracht bij Staallokaal

1. Jouw wensen
2. De ontwerpfase
3. De uitvoering
4. Oplevering op locatie
 
 

Jouw wens is het startpunt

Een geslaagd project is gebouwd op een goede fundering. Dat begint met een kennismakingsgesprek. Dit is het moment dat we jou en jouw project leren kennen. Met de nieuwe locatie in Dordrecht kunnen we vanaf nu grote projecten aan en hebben wij -samen met jou – de gehele keten in eigen beheer.
 
 

De ontwerp fase van jouw project

Wanneer alles duidelijk is, gaan we aan de slag. Onze professionele ontwerpers vertalen jouw ideëen naar een werkbaar concept. Het concept wordt, in samenwerking met jou, uitgewerkt tot een 2D en 3D schets van het uiteindelijke product. Het kan ook zijn dat jij alle tekeningen al klaar hebt en we direct over kunnen gaan tot productie. Ook dat is mogelijk!
 
 

De uitvoering van jouw project

In deze fase beginnen we met de bouw van het project. De conceptschetsen beginnen nu een echte vorm aan te nemen. Staallokaal kan jouw opdracht laser-, plasma- en watersnijden. Dus platen met diktes van 0,5 mm t/m 900mm dik is geen probleem! Komt het kanten en zetten ook in jouw opdracht voor? Mooi, want kanten en zetten is bij ons mogelijk t/m 4 meter. Uiteraard houden we tijdens deze fase nauw contact met elkaar.

Wist je dat wij ook het laswerk, poedercoating (plaatsing) en transport verzorgen?

 
 

De oplevering op locatie

Het moment waar we met z’n allen naar toe geleefd hebben: De oplevering van jouw (grote) project. Na alle gesprekken en ontwerpen, is dit het moment dat alles echt tot leven komt.