Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

Inhoudsopgave

Aankondiging: Staallokaal sluit zich aan bij Impact Noord

Met trots delen wij mee dat Staallokaal nu officieel lid is van Impact Noord, een vereniging waar maatschappelijke impact en ondernemen samenkomen. Dit lidmaatschap markeert een belangrijke stap in onze missie om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen

Impact Noord is een bloeiend netwerk van meer dan 60 ondernemers uit Groningen, Friesland en Drenthe die ondernemen als middel zien om maatschappelijke problemen aan te pakken. Als lid van Impact Noord zetten wij ons in voor een eerlijke, duurzame en verantwoorde economie, waarin ‘impactondernemen’ de norm is en bijdraagt aan brede welvaart.

Deel deze pagina

Twee belangrijke pijlers

Onze betrokkenheid bij Impact Noord sluit naadloos aan bij de kernwaarden van Staallokaal. We zijn ervan overtuigd dat we met onze bedrijfsprincipes op een unieke manier bijdragen aan de markt. Onze inspanningen richten zich op twee belangrijke pijlers:

  1. Vermindering van CO2-uitstoot door lokale productie en ontwerp: Bij Staallokaal streven we ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door al onze producten in Nederland te ontwerpen en te produceren. Door transportafstanden te verkorten, dragen we actief bij aan het verminderen van CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzaamheid.
  2. Duurzaamheid in ontwerp en materiaalkeuze: We streven ernaar tijdloze en duurzame producten te creëren door zorgvuldig te luisteren naar de wensen van onze klanten en deze te integreren in het ontwerp. Door de wensen van onze klanten te begrijpen en te vertalen naar hoogwaardige ontwerpen, streven we ernaar om producten te produceren die niet alleen functioneel zijn, maar ook nog lang een lust voor het oog blijven.


Bij Staallokaal blijven we ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige, unieke en gepersonaliseerde duurzame producten die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Wil jij ook impact maken?

We nodigen dan ook iedereen, die ook een positieve impact op de wereld willen maken, van harte uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we verkennen hoe Staallokaal jouw projecten kan ondersteunen met duurzame en maatschappelijk verantwoorde oplossingen. Of het nu gaat om een containeromkasting, een metalen pergola of andere producten. Wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat. Laten we samen bouwen aan een betere toekomst!