Word partner

Stalen
Houtopslag

Houtopslag kopen bij Staallokaal 

Heb je een open haard? Of een vuurkorf buiten? Dan weet je vast dondersgoed dat je je brandhout droog wilt houden. Met een houtopslag van Staallokaal geef je het brandhout een stijlvolle behuizing. En je kunt het hout ook nog eens mooi en netjes opstapelen.

Houtopslag voor open haard of vuurkorf

Een echte open haard of een vrijstaande vuurkorf verwarmt niet alleen het huis of de tuin, maar zorgt vooral voor een ongelooflijke romantische sfeer. Waar de ene open haard eigenaar er iedere dag in stookt, steken anderen het vuur slechts af en toe aan. Bijvoorbeeld wanneer ze wat meer warmte en of sfeer willen creëren.

Hoe vaak je de haard ook gebruikt, iedere eigenaar van een open haard of vuurkorf heeft een houtopslag nodig. En dat is precies waar wij je kunnen helpen. Een unieke houtopslag is niet alleen onmisbaar in ieder huis met een open haard, maar ook nog eens een effectieve interieurdecoratie.

Onze houtopslagen van warmgewalst staal hebben niet alleen een strak, modern design maar ze zijn ook nog eens gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Dit maakt ze extreem duurzaam en bestand tegen schade. Een ruim brandhoutrek is een garantie dat je altijd de juiste hoeveelheid brandstof binnen handbereik hebt en dat er orde is rond de haard.

Houtopslag voor binnen en voor buiten 

Kijk je graag naar het vuur in je open haard? Of misschien geniet je van je vuurkorf in de tuin? Bij Staallokaal kunnen we het allemaal voor je regelen. In onze houtopslagen stal je het brandhout voortaan elegant uit. Dit maakt je houtopslag niet alleen praktisch in gebruik, maar het is ook een decoratie op zich.

Onze houtkoven zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Bovendien zorgt deze manier van hout stapelen ervoor dat het hout eenvoudig en snel kan drogen. Hierdoor brandt het hout beter en kun je zorgeloos genieten van de magische avonden die worden verlicht door de vlammen.

Design op maat 

Bij Staallokaal bepaal je zelf hoe je houtopslag eruit ziet. We hebben zowel staande als hangende modellen voor aan de muur. Jij beslist over de afmetingen, de vorm en het design van je brandhoutrek. Vervolgens maken wij het met de grootste zorg en precisie voor jou.

We gebruiken hierbij warmgewalst staal, wat stevigheid en duurzaamheid garandeert. In de houtkoof kun je effectief stukken hout stapelen en regelmatig bij het vuur doen. Zonder dat je bang hoeft te zijn dat het brandhout door de kamer verspreid ligt.

Een houtopslag is een ideale compagnon voor iedere open haard liefhebber.

cortenstaal houtopslag