Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

wijnrek
relatiegeschenk

Standaard hoge kwaliteit

Er is geen twijfel over mogelijk: het wijnrek is en blijft een populair kerstgeschenk om cadeau te doen aan het einde van het jaar. Maar ook als relatiegeschenk voor (zaken)relaties & klanten is het een prachtig gebaar. Het design van het wijnrek lijkt op het oog heel eenvoudig, maar het is met uiterste precisie bedacht, ontworpen en gemaakt. Dit slanke design is een lust voor het oog.

 

Proost op het goede leven

Het wijnrek biedt plek voor 6 flessen. Of het nu gaat om een heerlijke mousserende wijn, tot een fris alcohol vrij drankje: elke fles komt prominet in zicht te liggen dankzij dit rek. Pak de gewenste fles op het juiste moment uit het rek om te proosten tijdens (bijzondere) gebeurtenissen.

 

Jouw wensen, ons werk

Wil je een geschenk cadeau doen dat niet snel vergeten wordt? Laat het wijnrek dan door ons aanvullen met lekkernijen en/of heerlijke wijn. Wij nemen jouw wensen door, wij voeren het uit. Op die manier heb jij er geen (extra) werk van, maar wordt het wel jouw cadeau. De lekkernijen en drankjes zijn allemaal afkomstig van lokale ondernemers uit Nederland. Ook het rek zelf maken wij in Nederland. Op die manier werken wij samen aan een duurzame(re) toekomst.

 

Specificaties

Materiaal: massief staal
Dikte: dikke spijlen en bodemplaat van 10mm
Kleur: roestbruin of een gewenste poedercoat kleur
Hoogte x breedte x diepte: 67x45x15cm