Word partner

Vogelhuisje
relatiegeschenk

Geen standaard vogelhuisje

Een nieuwe weggever binnen onze kerst- en relatiegeschenken: het design vogelhuisje. Hét perfecte geschenk voor alle liefhebbers van design & buitenleven. En tegelijkertijd een keer een geheel ander product waar jij jouw medewerkers, zakenrelaties of klanten mee kunt verrassen! Het vogelhuis biedt een prachtig onderkomen voor de vogels en zorgt tegelijkertijd voor een stijlvolle toevoeging aan de tuin of het balkon. Je hebt de keuze uit een poedercoat variant of eentje die gemaakt is van cortenstaal. Welke uitvoering je ook kiest: beiden zijn ontzettend duurzaam.

 

Een duurzaam onderkomen voor de vogels  

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Voor jou, voor de toekomst en voor onszelf. Daarom worden de vogelhuisjes – zoals we al aangaven – gemaakt van duurzaam staal. Cortenstaal staat bekend om zijn weerbestendigheid en lange levensduur, terwijl gepoedercoat staal uitstekende bescherming biedt tegen roest en corrosie. Hierdoor blijft het vogelhuisje jarenlang in optimale staat, ongeacht de weersomstandigheden. De ontvanger van dit geschenk ontvangt dus een écht kwaliteitsproduct.

 

Klik-en-klaar

De vogelhuisjes worden geleverd als een eenvoudig bouwpakketje. De vier losse stalen delen zijn heel gemakkelijk met de hand in elkaar te zetten. Door middel van de houten stokjes krijgt het geheel een leuke uitstraling. Het RVS voederbakje maakt het plaatje compleet. Een zorgvuldig ontwerp, waarbij het de oplettende kijker opvalt dat het ook de vorm heeft van een vogel. Het vogelhuisje is op twee manieren te bevestigen: het kan met touwtjes opgehangen worden aan een tak, zodat het geheel volledig vrij in de lucht hangt. Of kies ervoor om het aan een muur te bevestigen door middel van schroeven.

 

Specificaties

Materiaal: cortenstaal of poedercoat staal
Dikte: 3mm
Kleur: roestbruin of een gewenste poedercoat kleur
Hoogte x breedte x diepte: 18x18x37cm