Word partner

het
kruidenrekje

Duurzaam & design

Een nieuwkomer binnen de kerst- en relatiegeschenken dit jaar: het kruidenrekje relatiegeschenk van Staallokaal. Gemaakt van gepoedercoat staal of cortenstaal, de keuze is aan jou. Het strakke en eigentijdse design van het kruidenrekje voegt een vleugje moderne flair toe aan elke ruimte. Maar waarom zou je dit cadeau willen geven aan zakenrelaties, medewerkers of klanten? Omdat het rekje multifunctioneel is. Zet ‘m in de keuken, de vensterbank, op het balkon of in de tuin. Gebruik het rek als kruidenrek of handige opberger voor andere spullen, zoals de mooiste wijnflessen. Het duurzame materiaal van dit rek is namelijk geschikt voor binnen & buiten gebruik.

Duurzaam & design gaan samen

Bij Staallokaal staat kwaliteit voorop. We willen immers dat jij iets weggeeft dat kwaliteit uitstraalt. Onze stalen kruidenrekjes zijn – wel zo belangrijk – met zorg ontworpen én gemaakt in Nederland, om langdurig gebruik te garanderen. Het gepoedercoate staal of cortenstaal is een duurzame keuze omdat het bestand is tegen alle weerselementen. En dat staat gegarandeerd voor jarenlang genieten van je kruidenrekje relatiegeschenk.

Maatwerk voor jou

Geef een persoonlijke touch aan het kruidenrekje relatiegeschenk, door deze te laten personaliseren met bijvoorbeeld een (bedrijfs)naam, logo of leuke slogan. Wil je nog een stapje verder gaan? Stel dan samen met ons de inhoud van het rek samen. Van wijnflessen of speciaalbiertjes, tot verschillende kruiden: we halen alles bij lokale ondernemers. Jij geeft jouw wensen door, wij doen de rest.

Specificaties

Materiaal: cortenstaal
Dikte: 2mm
Kleur: na het roestproces roestbruin
Hoogte x breedte x diepte: 20,5x43x26cm

Klik op onderstaande foto’s om deze te vergroten.