Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

FC
Groningen

Jouw favoriete voetbalclub supporten, terwijl jij naast een vuurkorf staat, genietend van een knisperend vuurtje? Het is nog nooit zo eenvoudig geweest. Maar dankzij de samenwerking tussen FC Groningen en Staallokaal is het mogelijk.
 
2020 is een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Veel branches werden abrupt stilgelegd, zo ook de voetbalclubs. Geen supporters staat gelijk aan nauwelijks tot geen inkomsten. Omdat wij van Staallokaal allemaal echte Groningers zijn, wilden wij graag iets kunnen betekenen voor ‘onze’ club!
 
En zo ontstond het idee om de vuurkorf van Staallokaal om te toveren tot een FC Groningen vuurkorf. De club van FC Groningen heeft er één onder de supporters kunnen verloten. Met het verloten van een vuurkorf wordt de club natuurlijk financieel niet gesteund. Daarom wordt er bij elke limited edition FC Groningen vuurkorf, 20% gedoneerd aan de club. Op die manier kunnen wij in deze onzekere tijd iets betekenen voor de club.
 
Door elkaar een helpende hand te bieden in moeilijke tijden, kunnen we ook samen weer genieten in de goede tijden. Als je nu geniet van de FC Groningen vuurkorf in eigen tuin, kunnen we straks weer met z’n allen in het stadion van FC Groningen staan.