Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

FC Groningen
vuurkorf

Jouw favoriete voetbalclub supporten, terwijl jij naast een vuurkorf staat, genietend van een knisperend vuurtje? Het is nog nooit zo eenvoudig geweest. Maar dankzij de samenwerking tussen FC Groningen en Staallokaal is het mogelijk.

Voor elke verkochte FC Groningen vuurkorf doneert Staallokaal €20 aan de stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’. Door indirect te doneren aan de stichting kun je extra genieten van de warmte die de vuurkorf geeft.

Gemaakt van cortenstaal

De FC Groningen vuurkorf is gemaakt van 100% cortenstaal en geeft een rustieke en warme roestbruin/oranje kleur. Corten heeft als speciale eigenschap dat het weersbestendig staal is dat niet doorroest door zijn eigen natuurlijke beschermlaag. Dit betekent dat u de vuurkorf zonder zorgen buiten kan laten staan zonder u druk te maken over corrosie, roest of verkleuringen. Geen onderhoud, eeuwig houdbaar en dus kosten besparend!

Innovatief design

De FC Groningen vuurkorf is makkelijk in en uit elkaar te halen. Uit elkaar neemt de vuurkorf bijna geen ruimte in, dus makkelijk op te bergen. Zelfs in de kleinste ruimtes of in de kofferbak van uw auto. Ook kunt u de vuurkorf zo makkelijk overal mee naar toe nemen om te gebruiken tijdens picknicks, borrels of vakanties.

Compact en efficient

De FC Groningen vuurkorf is met z’n rechthoekige vorm compact en efficiënt vormgegeven. Groot genoeg om een flinke hoeveelheid hout in te stoppen. De gaten en inkepingen rondom geven het vuur ruim voldoende zuurstof om mooie verbranding mogelijk te maken, zo kunt u extra lang genieten. Voor voldoende veiligheid staat de vuurkorf hoog maar ook stevig op z’n poten.

Vuurkorf: FC Groningen

Merk: Staallokaal 

Materiaal: Cortenstaal

Staaldikte: 3mm

Kleur: Roestbruin / oranje

Hoogte x breedte x diepte: 56cm x 42cm x 32cm