Advies nodig? Bel ons: 085 822 72 67

vuurkorf
relatiegeschenk

Een warm & duurzaam cadeau

Altijd al een uniek cadeau aan zakenrelaties, klanten of medewerkers willen geven? Dit is je kans. Je laat een onvergetelijke indruk achter dankzij een vuurkorf op maat. Een product waar iedereen jarenlang – en dat is niet gelogen – plezier aan heeft. Laat de vuurkorf personaliseren met een mooie tekst, (bedrijfs)logo of afbeelding. Gemaakt in Nederland, zodat wij zo duurzaam mogelijk kunnen produceren en leveren.

In en uit elkaar.

In de basis heeft de vuurkorf een eenvoudig maar innovatief design. De vuurkorf is namelijk gemakkelijk in en uit elkaar te halen en neemt tijdens het verzenden of opbergen dus weinig ruimte in beslag. Wist je dat het model uit slechts 5 losse onderdelen bestaat? De onderkant is voorzien van gaatjes, groot genoeg om zuurstof aan te trekken maar klein genoeg omgeen brandende kooljtes door te laten.

Wil jij de vuurkorf als pakket van ons ontvangen, inclusief lokale lekkernijen zodat jij een goed gevuld geschenk cadeau geeft? Geen probleem, vele klanten zijn je al voor gegaan. Samen bepalen we de inhoud, zodat deze volledig aansluit op de wensen.

 

Specificaties

Materiaal: cortenstaal
Dikte: 3mm
Kleur: na het roestproces roestbruin
Hoogte x breedte x diepte: 56x42x32cm
Gewicht: +/- 20 kg